PUČE BRUKA POSLE 12 GODINA: Slavnu glumicu PREVARIO baletan - hitno se RAZVELA od njega!

Autor:

Zabava

09.03.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natali Portman saznala za aferu svog supruga, pa odmah reagovala!

PUČE BRUKA POSLE 12 GODINA: Slavnu glumicu PREVARIO baletan - hitno se RAZVELA od njega!

Foto: Tanjug/AP

Slavna holivudska glumica Natali Portman okončala je svoj dvanaestogodišnjiu brak i to zbog afere. Naime, ona je u julu prošle godine podnela zahtev za razvod braka od baletana Bendžamina Milipejda, a postupak je okonačn prošlog meseca u Francuskoj, potvrdili su njeni predstavnici za štampu.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "Crni labud", gde je ona tumačila glavnu ulogu, a on radio kao koreograf. Podsetimo, Natali je nagrađena Oskarom za glavnu ulogu u ovom filmu.

Republika

Foto: Credit: VEEREN / Bestimage / Profimedia

Natali i Bendžamin su se upoznali na snimanju filma "Crni labud"

Vest o razvodu Natali Portman i njenog supruga Bendžamina Milipejda šokirala je njene broje obožavaoce, upravo zbog toga što su odavali utisak jednog od najskladnijih parova u Holivudu.

- Otkako se saznalo za njegovu aferu, radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo - otkrio je izvor časopisa "US Weekly".

Natali i Bendžamin su u braku dobili dvoje dece - sina Alefa (12) i ćerku Amaliju (6). Kako prenose mediji, Bendžaminu nije bilo dovoljno to što je Natali talentovana, uspešna, inteligentna, lepa, kao i to što mu je rodila dvoje dece, da ne "krene putem koji su otišli mnogi pre njega".

Bendžamin je Natali prevario sa Kamil Etjen, klimatskom aktivistkinjom, koja ima svega 25 godina. Afera je, kako prenose strani mediji, bila kratka, a kad je javnost saznala za nju, već se završila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile

10.03.2024 10:08

I bogati plaču.