GOSPODIN NOVAK ĐOKOVIĆ: Simona Halep OTKRILA KAKO joj je Nole pomogao u NAJTEŽIM MOMENTIMA u životu!

Autor:

Sport

09.03.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta je uvek tu za svoje kolege i koleginice.

GOSPODIN NOVAK ĐOKOVIĆ: Simona Halep OTKRILA KAKO joj je Nole pomogao u NAJTEŽIM MOMENTIMA u životu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Simona Halep

Rumunska teniserka Simona Halep uskoro će se i zvanično vratiti tenisu nakon doping skandala u koji je bila umešana, a iza nje je ostao veoma težak period.

Simona je prvobitno osuđena na četiri godine suspenzije zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava, ali je nakon žalbe Sportskom sudu u Lozani njena kazna smanjena na devet meseci, te će priliku da se vrati na teren imati već na Mastersu u Majamiju.

Halepova je otkrila da joj je velika podrška bio Novak Đoković.

- Mnogo se divim Đokoviću zbog svega što predstavlja na terenu. Divim se njegovoj ambiciji – on je poseban, drugačiji čovek, divim mu se kao sportisti u celosti. Ne poznajem ga lično, ali radi sve što može kako bi ostao najbolji, brine o tome šta jede… Ja ne! Ja jedem i čokoladu, ali uspela sam da se ne ugojim, što je veoma važno - otkrila je Halepova za medije u Rumuniji.

Srbin joj je više puta slao poruke podrške, ali nije jedini.

- Novak mi je poslao poruku – i pre i posle suđenja. Kerber, Barti, Kvitova takođe – ne mogu da kažem da je to prijateljstvo jer smo protivnice, ali bila sam veoma srećna što su mi pisale.

Zahvalna je što su sponzori ostali uz nju i tokom teškog perioda.

- Obično sam veoma introvertna, ali sada sam zvala sve sponzore i objasnila šta se desilo. Nisu tražili detalje, ali rekli su da ne veruju da sam se dopingovala i da će nastaviti da rade sa mnom. To je jedinstvena stvar, videla sam mnogo slučajeva kada sponzori napuste sportiste. To mi je bilo olakšanja, svetlo u mraku, to što ti ljudi nisu verovali da sam se dopingovala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Otkrila je i kome je prvo javila ishod suđenja.

Pozvala sam oca, rekao mi je da je bio siguran da će tako i biti. Onda sam pozvala mamu, koja je emotivnija, ona se i rasplakala. Oni su roditelji za primer koji su me podržavali u svim mojim odlukama. Emotivna sam osoba – ako je neko strog sa mnom, ne mogu da igram kako umem, a oni su to razumeli.

Posle prvobitne presude, Serena Vilijams tvitovala je „osam je bolje nego sedam“, aludirajući na to da ju je Halepova sprečila da osvoji osmu vimbldonsku titulu. Sada je Rumunka imala odgovor.

- Nemam ništa da kažem povodom toga što je Serena napisala. Svako je slobodan da kaže šta hoće – bilo je mnogo kritika i mnogo uvreda ka meni. One su me motivisale da se borim da pokažem istinu, ali oni koji su me podržavali za mene su bili mnogo, mnogo važniji - zaključila je Simona Halep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading