MA, DA LI JE MOGUĆE!? Federer ISHVALIO Novaka Đokovića kao nikad! Rodžer je UBEĐEN da Nole osvaja Indijan Vels!

Autor:

Sport

09.03.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac nema dilemu.

MA, DA LI JE MOGUĆE!? Federer ISHVALIO Novaka Đokovića kao nikad! Rodžer je UBEĐEN da Nole osvaja Indijan Vels!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Odnos Rodžera Federera i Novaka Đokovića često je bio tema rasprave, a Srbin nikada nije dobio priznanje koje zaslužuje.

Rodžer je uvek u prvi plan isticao uspehe Rafaela Nadala i njega samog, ali od odlaska u penziju malo je promenio ploču.

Švajcarac se trenutno nalazi u San Francisku gde promoviše Lejver kup, a upitan je da prokomentariše ovogodišnji turnir u Indijan Velsu.

Dao je (ne)očekivan odgovor.

- Mislim da je Đoković veliki favorit. Mislim da Siner nije izgubio još od Australijan opena. Mislim da se Alkaraz takođe vraća u igru i da je branilac titule, tako da mislim da će pobednik biti jedan od ta tri momka. Nažalost, Nadal se povukao - rekao je Federer.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Rodžer Federer

 

Legendarni teniser govorio je i o svom životu posle penzionisanja.

U Evropi imamo puno padela, igrao sam ga samo dva puta. I piklbol, samo sam ga video. Nikada nisam igrao piklbol, verovali ili ne. Čuo sam da je veoma popularan, brzo raste, pa ću možda morati da počnem da igram, ko zna - istakao je Federer.

Što se Novaka Đokovića tiče, on će svoj meč drugog kola Indijan Velsa protiv Aleksandra Vukića igrati noćas ne pre 00.00 po našem vremenu.

Đoković ostaje jedini srbin u "pustinji" jer je Dušan Lajović eliminisan u drugom kolu od strane Amerkanca Frensisa Tijafoa 6:3, 6:3.

Što se ostalih mečeva dana tiče, Karlos Alkaraz, aktuelni šampion turnira, slavio je protiv Matea Arnaldija rezultatom 2:1 (6:7, 6:0, 6:1). 

Aleksander Bublik bio je bolji od mladog Kineza Šanga 6:4, 6:1, i sada ga čeka deseti teniser planete Aleks De Minor.

Ben Šelton je uz mnogo muke slavio protiv Jakuba Menšika sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4), a u narednoj rundi odmeriće snage sa Fransiskom Serulondom.

Najveće iznenađenje dana priredio je Tijago Sejbot Vild pobedom nad Karenom Hačanovom 6:1, 7:5, pa Brazilca sada čeka Fabijen Marošan, koji je bio bolji od Nikolasa Đarija 3:6, 7:5, 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading