NIJE ALEKSAAAAAAA, ALI... Obradović i Avramović IMALI zanimljiv DIJALOG u Čačku! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih podsetio na epsko vikanje na svog pulena od pre nekoliko godina.

NIJE ALEKSAAAAAAA, ALI... Obradović i Avramović IMALI zanimljiv DIJALOG u Čačku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Utakmica u Čačku, između Borca i Partizana, imala je svojevrstan preformans u komunikaciji Željka Obradovića i Alekse Avramovića.

Ako nešto ume da izazove reakciju navijača to su interakcije najtrofejnijeg evropskog stručnjaka i srebrnog reprezentativca Srbije sa Mundobasketa u Manili.

Izgleda da komičnih situacija ima u svakom meču koji nadolazi. Iako su prošle godine od legendarnog Željkovog uzvika: "Aleksaaaa"! Sada je usledio novi detalj o kojem bruje društvene mreže.

Na meču Borac - Partizan, koji je pripao crno-belima rezultatom 77:84, bilo je raznih situacija gde je trener Obradović bio nezadovoljan. Kamera je uhvatila većinu, ali je defitnivino naupečatljivija kada je Aleksa Avramović bio na liniji za slobodna bacanja.

Naime, u opštoj konfuziji oko sudijske odluke, reprezentativac Srbije je stao na liniju za slobodna bacanja. Pogodio... I krenuo da se vaća u odbranu.

To je bio znak sa Obradovića da ponovo reaguje, u svom stilu:

- Aleksa, imaš još jedno slobodno bacanja - prodrao se Obradović i okrenuo se u neverici.

Partizan u narednom kolu AdmiralBet ABA lige dočekuje ekipu FMP Železnika, koja je poražena u ovoj rundi na gostovanju Studentskom centru u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading