OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U RODNOM GRADU! Željko OTKRIO šta je PRESUDILO protiv Borca!

Autor:

Sport

11.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan upisao novu pobedu u regionalnom takmičenju.

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN TRIJUMFOM U RODNOM GRADU! Željko OTKRIO šta je PRESUDILO protiv Borca!

Foto: Admiralbet ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Željko Obradović

Košarkaši Partizana ostvarili su veoma važnu pobedu u 22. kolu AdmiralBet ABA lige, pošto su posle velike drame pobedili čačanski Borac rezultatom 84:77.

Na taj način, izabranici najtrofejnijeg evropskog trenera Željka Obradovića vratili su se na drugu poziciju i ostali u trci za osvajanje vicešampionskog mesta, pred start plej-ofa.

Do kraja ligaškog dela takmičenja, Partizan na svom parketu igra protiv FMP Železnika i Zadra, dok gostuje podgoričkim ekipama - Studentski centar Derbi i Budućnosti.

Republika

Foto: Admiralbet ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Aleksa Avramović u prodoru

Obradovićeva četa moraće kako sada stvari stoje da dobiju sve utakmice do kraja, ako žele, a sigurno je da žele prednost domaćeg parketa do finala plej – ofa u AdmiralBet ABA ligi.

- Čestitam Borcu na zaista sjajnom meču. Stigli smo do izuzetno važne pobede, u sjajnoj atmosferi, posle velike borbe i neizvesne završnice. Presudila je pametna igra i pametne odluke u samoj završnici - rekao je Željko Obradović po završetku utakmice u "svom" Čačku i dragocenog trijumfa.

Partizan se odmah okreće okršaju sa ekipom Barselone u narednoj rundi Evrolige koja je na programu 14. marta. Ukoliko naprave senzaciju i trijumfuju u Kataloniji, crno-beli će drastično povećati šanse za plasman u plej-of, odnosno, plej-in.

Inače, crno-beli su sada na bilansu od 16 pobeda i šest poraza, dok drugoplasirana Budućnost ima trijumf više, uz neuspeh manje.

U narednom kolu regionalnog takmičenja, branilac titule dočekuje FMP Železnik, a u Podgoricu dolaze Čačani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading