Radovi u Dečanskoj produženi do 14. marta

Autor:

Vesti

11.03.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak, 15. marta, biće pušten u saobraćaj deo Dečanske ulice

Radovi u Dečanskoj produženi do 14. marta

Foto: printscreen/Google Maps

Rok za završetak radova u delu Dečanske ulice u Beogradu, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, produžen je do kraja dana u četvrtak, 14. marta, saopštilo je danas preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Alternativni režim saobraćaja i javnog gradskog prevoza, koji je zbog najavljenih radova uspostavljen u Dečanskoj i okolnim ulicama, ostaje na snazi i tokom dodatnih nekoliko dana, navodi se u saopštenju koje je preneo gradski sajt Beoinfo.

"U toku su radovu na sanaciji kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži. Pored ovih radova i ekipe JKP 'Beogradske elektrane' istovremeno izvode radove na toplovodu, kako bi bilo izbegnuto ponovno zatvaranje i raskopavanje Dečanske ulice", dodaje se u saopštenju.

Preduzeće je navelo da će svi radovi na kanalizacionoj mreži i toplovodu biće završeni, a kolovoz vraćen u prvobitno stanje betoniranjem i asfaltiranjem u četvrtak, 14. marta.

U petak, 15. marta, biće pušten u saobraćaj deo Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića.

Preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je izvinjenje zbog produženja roka i apelovalo na dodatno strpljenje i razumevanje građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading