SUTRA BEZ VODE DVE BEOGRADSKE OPŠTINE: Radovi zavću slavine u OVIM ulicama!

Autor:

Vesti

29.02.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, s obzirom na planirane radove.

SUTRA BEZ VODE DVE BEOGRADSKE OPŠTINE: Radovi zavću slavine u OVIM ulicama!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Sutra od 8 do 22 sata, potrošači u bloku ulica u naselju Banjica oivičenom Bulevarom oslobođenja, ulicama Crnotravskom, Paunovom i Nea Pendeli, ostaće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. Kako bi se obezbedile najnužnije potrebe za pijaćom vodom, "Vodovod" će poslati auto-cisternu u ovaj deo grada.

Takođe, sutra od 8 do 22 časa, bez vode će ostati potrošači opštine Zvezdara u sledećim ulicama: Bulevar kralja Aleksandra (od broja 420 do Koste Trifkovića), Ivana Gradnika, Ruđera Boškovića, Franje Kluza i Livanjskoj. I u ovom slučaju, "Vodovod" je obezbedio auto-cisterne kako bi se osigurala neophodna zaliha voda za piće i osnovne potrebe.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, s obzirom na planirane radove. Ova mera je preduzeta kako bi se smanjili eventualni neprijatnosti i omogućilo normalno funkcionisanje tokom perioda bez vode.

Ove informacije su od izuzetnog značaja za građane koji žive u navedenim delovima grada, a "Vodovod" se trudi da obezbedi efikasno rešenje kako bi se minimalno ometalo svakodnevno funkcionisanje.

Da li znate koliko je voda za piće važna za zdravlje zuba?

Karijes izazivaju bakterije, a 99 % bakterija ubija kisela sredina. Hrana za bakterije su šećeri u ugljeni hidrati. Gazirana voda sa pH 3.5 je sredina koja ubija bakterije i korisna je za ispiranje usta i desni.

Zato je dobro posle jela popiti čašu ili dve gazirane vode.

Umesto skupih preparata za ispiranje usta koji su pH 3-3.5, zdravije je popiti čašu gazirane vode i njome ispirati usta! Uz to, unećete hranjive minerale i izvršiti hidrataciju organizma!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading