OD VEČERAS PREKIDI U SNABDEVANJU VODOM U 3 VELIKE BEOGRADSKE OPŠTINE: Spremite zalihe na vreme!

Autor:

Vesti

03.02.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski vodovod apeluje na građane da se pripreme za prekid u snabdevanju vodom i da koriste obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće.

OD VEČERAS PREKIDI U SNABDEVANJU VODOM U 3 VELIKE BEOGRADSKE OPŠTINE: Spremite zalihe na vreme!

Foto: Promo foto

Građani Novog Beograda, Zemuna i Surčina će večeras, od 21 čas, biti suočeni sa prekidima u snabdevanju vodom i padom pritiska. Očekuje se da će se situacija normalizovati tokom noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara.

Beogradski vodovod je najavio da će za prioritetne potrošače biti obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće i apelovao na građane da pripreme zalihe.

Stabilizacija situacije očekuje se tokom noći

Beogradski vodovod ističe da će najavljeni radovi obezbediti pouzdano i redovno snabdevanje vodom u budućnosti. Međutim, u saopštenju se takođe upozorava da pri uspostavljanju snabdevanja vodom za piće nakon prekida, može doći do prolazne pojave boje i mutnoće. Građanima je savetovano da ovo prevaziđu ispiranjem cevi, odnosno otvaranjem slavina i ispuštanjem vode dok ne dobije uobičajene karakteristike.

Apel građanima da pripreme zalihe i koriste auto-cisterne

Beogradski vodovod apeluje na građane da se pripreme za prekid u snabdevanju vodom i da koriste obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće. Ova situacija, iako privremena, zahteva od građana da budu svesni mogućih poteškoća i da preduzmu neophodne korake kako bi obezbedili adekvatne zalihe vode.

Radovi na vodovodnoj mreži su neophodni kako bi se obezbedilo pouzdano snabdevanje vodom u budućnosti, a građani se pozivaju na strpljenje i razumevanje tokom ovog perioda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading