SLEDEĆE NEDELJE IZMENA SAOBRAĆAJA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Testira se i ispituje tunelski sistem

Autor: M.B.

Vesti

26.02.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izmena režima saobraćaja u tunelu Beli Potok.

SLEDEĆE NEDELJE IZMENA SAOBRAĆAJA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Testira se i ispituje tunelski sistem

Foto: Shutterstock

Putevi Srbije su najavili izmenu režima saobraćaja u tunelu Beli Potok, na obilaznici oko Beograda, zbog testiranja i ispitivanja tunelskih sistema. Izmena će trajati od danas pa sve do 10. marta.

Zatvaranje tunelskih cevi

Prema preciziranim informacijama iz javnog preduzeća, leva tunelska cev će biti zatvorena do 4. marta. Tokom ovog perioda, saobraćaj će biti preusmeren da se odvija dvosmerno na desnoj kolovoznoj traci auto-puta. Nakon toga, od 4. do 10. marta, planirano je zatvaranje desne tunelske cevi, pri čemu će saobraćaj biti preusmeren da se odvija dvosmerno na levoj kolovoznoj traci auto-puta.

Utvrđivanje sigurnosti tunela

Ova izmena režima saobraćaja omogućiće sprovođenje neophodnih testova i ispitivanja tunelskih sistema radi utvrđivanja sigurnosti tunela Beli Potok. Očekuje se da će rezultati ovih testova doprineti održavanju visokih standarda bezbednosti za sve učesnike u saobraćaju koji koriste ovu deonicu.

Alternativni putevi

Vozači koji planiraju da koriste obilaznicu oko Beograda tokom ovog perioda trebalo bi da budu svesni izmene režima saobraćaja u tunelu Beli Potok i da se prilagode novim uslovima. Takođe, mogu razmotriti korišćenje alternativnih puteva ukoliko žele da izbegnu moguće gužve ili kašnjenja.

Izmene u režimu saobraćaja u tunelu Beli Potok predstavljaju privremene mere koje su neophodne kako bi se sprovela neophodna testiranja i ispitivanja tunelskih sistema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading