VOZAČI, SPREMITE SE! Slede izmene na auto-putu, OVI DELOVI SE ZATVARAJU!

Autor: M.B.

Vesti

25.02.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u saobraćaju na auto-putu E-75.

VOZAČI, SPREMITE SE! Slede izmene na auto-putu, OVI DELOVI SE ZATVARAJU!

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

U saopštenju Puteva Srbije najavljene su izmene u saobraćaju na auto-putu E-75, koje će se odvijati u periodu od 9 do 16 časova. Ove promene će se odnositi na deonicu kod petlje Vrčin - petlja Mali Požarevac u smeru ka Nišu, gde će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 500 metara. Razlog za zatvaranje ove deonice je obavljanje radova na kolovozu, tačnije istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.

Preticajna saobraćajna traka kao alternativa

U navedenom vremenskom periodu, saobraćaj će biti preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku, dok će vozna i zaustavna saobraćajna traka biti zatvorene. Ovakve promene u saobraćaju zahtevaju dodatni oprez i pažnju svih učesnika u saobraćaju, kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti i nezgode.

Radovi na autoputu kod petlje Batajnica – most Ostružnica

Pored najavljenih radova kod petlje Vrčin - petlja Mali Požarevac, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta će se obavljati i na autoputu kod petlje Batajnica – most Ostružnica, u oba smera. Ovo dodatno ukazuje na značaj održavanja i unapređenja saobraćajne infrastrukture kako bi se obezbedila bezbednost i kvalitet putovanja za sve učesnike u saobraćaju.

Važnost pridržavanja saobraćajnih propisa

Kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje saobraćaja i izbegle neprijatnosti, važno je da se vozači pridržavaju saobraćajnih propisa i ograničenja brzine, posebno tokom perioda kada su na snazi izmene u saobraćaju. Takođe, dodatna pažnja treba da bude posvećena prometnoj signalizaciji i uputstvima nadležnih saobraćajnih službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading