PETRUŠEVA GROBARI PROZIVALI IMITACIJOM SIRENE, NJEGOVA DEVOJKA IM ODBRUSILA: "Vi ste iskomplesirani, Filip ima ljubav i pažnju zvezdaša"!

Autor:

Sport

25.02.2024

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na njega to ne utiče ni gram, veruj"

PETRUŠEVA GROBARI PROZIVALI IMITACIJOM SIRENE, NJEGOVA DEVOJKA IM ODBRUSILA: "Vi ste iskomplesirani, Filip ima ljubav i pažnju zvezdaša"!

Foto: Instagram/tiana.sumakovic

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila pobedu nad Finskom u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

U prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da savlada Finsku rezultatom 77:61. Ovaj trijumf bio je zapažen po odličnoj igri, pored Luke Mitrovića i Alekse Avramovića, Filipa Petruševa, koji je postigao osam poena, imao šest skokova i pet asistencija tokom meča.

Reakcija Filipove devojke na društvenim mrežama


Nakon meča, Filipova devojka, Tiana Šumaković je postavila na svoj "Tiktok" profil video u kom se požalila zbog mesta u dvorani koje joj je reprezentativac "sredio". Međutim, nije mogla da ostane imuna na komentare pojedinih navijača, posebno onih koji su aludirali na Filipov sukob sa Matijasom Lesorom iz prošle sezone. Na društvenoj mreži Tiana je odgovorila na nekoliko komentara navijača Partizana, ističući da takvi komentari ne utiču na njenog dečka.

- Mnogo ste iskompleksirani i nesrećni. Najveći ste fanovi definitivno, razumljivo bih i ja bila na vašem mestu, ali 'ajde malo gledajte reprezentaciju – napisala je Tiana i dodala:

– Na njega to ne utiče ni gram, veruj. Toliku ljubav i pažnju ima od Zvezdinih, a sada i Olimpijakosovih navijača, da gospoda sa sirenama samo ispada smešna, na stranu što veze sa istinom to sa sirenama nema - dodala je njegova devojka.

Za kraj je rekla da Petrušev čak nije želeo ni u čemu da učestvuje.

- Najlicemernije je to što je konkretno Filip rekao da ne želi da učestvuje ni u čemu što se desilo, da ga ništa od toga ne zanima, samo to niko nije preneo. Oni neka šire mržnju, on nek nastavi da blista – zaključila je Tiana na "Tiktoku"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading