KAD PRORADI VEZA ZVEZDA - PARTIZAN! MONSTRUOZNE partije Jaga i Kabokla u pobedi Brazila!

Autor:

Sport

24.02.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično veče za obojicu.

KAD PRORADI VEZA ZVEZDA - PARTIZAN! MONSTRUOZNE partije Jaga i Kabokla u pobedi Brazila!

Foto: Starsport

Košarkaši Brazila ubedljivo razbili Paragvaj u otvaranju treće faze kvalifikacija

Košarkaška reprezentacija Brazila ostvarila je ubedljivu pobedu nad selekcijom Paragvaja rezultatom 108:43, na otvaranju treće faze kvalifikacija za Kup Amerike. Domaći tim je demonstrirao totalnu dominaciju na parketu u Sao Paulu, a ključne uloge su odigrali igrači iz redova beogradskih klubova Zvezde i Partizana.

Junaci pobede: Jago dos Santos i Bruno Kaboklo

Jago dos Santos se istakao kao igrač meča postigavši 22 poena uz 5 skokova i 5 asistencija za 25 minuta provedenih na terenu. Sa druge strane, Bruno Kaboklo je takođe briljirao sa 12 poena, 9 skokova i 4 asistencije, uz stopostotni učinak iz igre (4 od 4) i sa linije slobodnih bacanja. Njih dvojica su predvodila ekipu do ubedljive pobede, a njihova usklađenost na terenu je bila ključna za ovaj trijumf.

 

 


Podrška sa klupe: Lukas Dijaz i taktička mudrost Sferopulosa i Obradovića

Pored Dos Santosa i Kabokla, važan doprinos pobedi Brazila dao je i Lukas Dijaz sa 16 poena. Takođe, trenere Sferopulosa i Obradovića, ali i navijače mogu da raduju izuzetne partije svojih igrača.

 

 

Dominacija Brazila na vrhu tabele

Nakon ove ubedljive pobede, Brazil zauzima prvo mesto u grupi B kvalifikacija. Drugoplasirani je Urugvaj, koji je savladao Panamu, dok se Paragvaj nalazi na začelju tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading