MAMIN SIN: Miljenik žena proglašen najvećim LUZEROM Oskara, a evo sa kim se pojavio na CRVENOM TEPIHU!

Autor:

Zabava

11.03.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bredli Kuper iznenadio na dodeli nagrada u Los Anđelesu.

MAMIN SIN: Miljenik žena proglašen najvećim LUZEROM Oskara, a evo sa kim se pojavio na CRVENOM TEPIHU!

Foto: Credit: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok su se zvezde utrkivale ko će jače da zablista na crvenom tepihu i raznim vratolomijama privuče pažnju javnosti Bredli Kuper je, čini se, jednostavnim potezom postigao oba. Holivudski zavodnik i miljenik žena se pojavio na crvenom tepihu sa svojom mamom, pa iako je proglašen najvećim luzerom 96. Oskara njegova misija je uspela - sve oči bile su uprte u njega.

Njegov film "Maestro" nije osvojio nijednu nagradu ni u jednoj od sedam kategorija u kojima je bio nominovan, ali to ga nije sprečilo da se dobro provede i razvuče osmeh.

Republika

Foto: Credit: ED/JL/A.M.P.A.S. / Camerapress / Profimedia

Bredli Kuper sa majkom

 

Nekada veliki zavodnik na ovaj važan događaj došao je ni sa kim drugim nego sa svojom majkom Glorijom Kampano. Ovo je samo podgrejalo nagađanja da je upravo ona ta koja kroji njegovu sudbinu i da je zahvaljujući njoj ostao sam budući da je glučeva majka poznata i kao "svekrva iz pakla".

Prema tvrdnjama mnogih koji su bili bliski sa Bredlijem ona je krivac što su mnoge njegove veze završene neuspehom i razlazom. Najpoznatija među njima bila je ona sa manekenkom Irinom Šajk.

Čini se da je Kuper zadovoljan, jer cele večeri nije skidao osmeh sa lica. Kako se navodi u stranim medijima Bredli slepo sluša savete svoje majke bilo da je u pitanju posao ili ljubavni život. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bredli Kuper i Irina Šajk

Kako tvrde anonimni izvori, Glorija je ta koja svoj sud daje na početku svake sinovljeve veze. Njeno mišljenje mu je veoma važno, a ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da Bredli nosi venčani prsten svog oca Čarlsa, koji je preminuo 2011. godine.

Mediji su pisali da je lepoj manekenki smetala ta ogromna prisnost Bredlija i Glorije i da je zbog toga odlučila da prekine njihovu romansu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading