OVO SU SE SVI PITALI! Otkriveno zbog čega Leonardo Dikaprio nije bio na dodeli Oskara!

Autor:

Zabava

11.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je navikla da glumca viđa na ovom događaju, a sad je otkriven razlog zbog čega nije sinoć bio tu!

OVO SU SE SVI PITALI! Otkriveno zbog čega Leonardo Dikaprio nije bio na dodeli Oskara!

Foto: Profimedia

Film "Ubistva pod cvetnim mesecom" reditelja Martina Skorsezea uzbudio je filmsku industriju zaradivši čak deset nominacija za Oskara. Međutim, jedna od glavnih zvezda filma, Leonardo Dikaprio, nije se pojavio na dodeli nagrada, što je izazvalo brojne spekulacije.

Iako je Dikaprio nekoliko puta bio nominovan za najboljeg glavnog glumca, uključujući i ulogu u filmu "Povratnik" za koju je dobio zlatnu statuu 2016. godine, ovog puta nije bio prisutan na ceremoniji. Mnogi su se zapitali zašto glumac nije bio tamo, a počele su kružiti glasine da je možda nezadovoljan svojom izvedbom u filmu "Ubistva pod cvetnim mesecom".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Dikaprio

Ipak, izvori bliski glumcu tvrde da je Dikaprio bio zauzet snimanjem nadolazećeg filma Pola Tomasa Andersona, čime su demantovane spekulacije o njegovom nezadovoljstvu. Naime, u januaru je objavljeno da će Dikaprio glumiti u filmu radnog naslova "BC Project", zbog čega nije mogao prisustvovati dodeli Oskara.

Iako su neki smatrali da se glumac uvredio zbog nedostatka nominacije, drugi su tvrdili da njegova uloga u pomenutom filmu nije bila njegova najbolja izvedba. Dikaprio je svojevremeno opisao "Ubistva pod cvetnim mesecom" kao snažan film koji se bori protiv brisanja domorodačkih naroda, kulture i zajednica.

U svakom slučaju, odsustvo Leonarda Dikaprija sa ceremonije Oskara iza sebe nema nikakvu dramu ili skandal, već se jednostavno radi o profesionalnim obavezama glumca. Iako film "Ubistva pod cvetnim mesecom" nije osvojio nagrade, Dikaprio je nastavio sa svojim angažmanom na novim filmskim projektima, što je svakako razlog za pažnju i interesovanje javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading