KO JE MIŠIĆAVI GOLOGU*AN SA DODELE OSKARA? Njegov šou na sceni šokirao je svet!

Autor:

Zabava

11.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dodeli prestižne filmske nagrade sve oči bile su uprte u Džona Sina.

KO JE MIŠIĆAVI GOLOGU*AN SA DODELE OSKARA? Njegov šou na sceni šokirao je svet!

Foto: Credit: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Džon Sina

Čuveni Džon Sina, američki kečer, a danas i reper, izašao je go na scenu tokom dodele Oskara i na krajnje neobičan način uručio priznanje pobedniku za najbolji kostim - filmu "Jadna stvorenja".

Dolbi Teatar bio je u neverici kada je strastveni bodibilder izašao na scenu i budući da je sve delovalo tako stvarno svet je obišla vest da se Džon Sina pojavio potpuno nag. Njegovi mišići su se ocrtavali na fantastično izvajanom telu dok je intimu prikrivao kovertom sa imenom dobitnika. Međutim, sve je to bila laž budući da je Sina nosio kostim, odnosno intimnu vrećicu, poznatu i kao supersenzor u boji kože kojim je prekrio intimne delove, a taj predmet se inače koristi za snimanje eksplicitnih scena. 

Republika

Foto: Credit: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

 

Džon Sina je, inače, strastveni bodibuilder, filantrop i sportista, a ovo mu nije prvi put da se javno eksponira bez odeće. Golišav je bio u u seriji "Peacemaker". Ima jedno od najutreniranijih tela u Holivudu, a dosad je 16 puta bio prvak u rvanju. Rođen je u Masačusetsu, ima troje braće, a pre nego što se proslavio radio je kao čuvar i vozač, dok je u svetu rvanja nastupao pod imenom Prototip. 

Nešto manje je poznato da je Sina veliki humanitarac, a drži Ginisov rekord po broju ispunjenih želja za bolesnu i umiruću decu za organizaciju "Make A Wish Foundation". Ispunio ih je preko 650! 

Republika

Foto: Credit: Richard Harbaugh / AFP / Profimedia

 

Kao potpuno posvećen sportu drži se režima ishrane koji je jedan od najbrutalnijih. Ima 46 godina, visok je 185 centimetara i ima oko 114 kilograma, a da bi opravdao titulu najbolje izvajanog muškarca u Holivudu Sina mnogo trenira, pa je s vremenom postao pravi zavisnik od teretane. Njegovu dijetu često su proglašavali bezukusnom, a jede čak sedam obroka dnevno. Unosi oko 3.600 kalorija dnevno, a za Men‘s Health ovako je objasnio svoju formulu: 450 grama ugljikohidrata, 290 grama proteina, 65 grama masti. Ovako velike količine unosi zbog velike potrošnje tokom napornih treninga.

Sina trenira čak pet puta nedeljno, a tokom vežbanja troši enormne količine energije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading