ONE SU DOŠLE SKORO PA GOLE NA DODELU OSKARA: Glumci pali u DRUGI PLAN, sa njih se nije skidao pogled, jedna je PRETERALA!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više su otkrile nego sakrile.

ONE SU DOŠLE SKORO PA GOLE NA DODELU OSKARA: Glumci pali u DRUGI PLAN, sa njih se nije skidao pogled, jedna je PRETERALA!

Foto: Tanjug/AP

Svake godine, Vaniti Fair žurka Oskara je jedna od najvećih zabava u godini, jer zvezde izlaze da proslave ili da se uteše nakon dodele Oskara. Pored glumaca, na ovu godišnju proslavu pozvani su i modeli, rijaliti zvezde i sportisti, što znači da je ova zabava postala više upoređivanje stila nego glumačkog talenta.

Međutim, ove godine izgleda da su poznate ličnosti bile odlučne da nadmaše jedna drugu u tome ko će nositi najmanje odeće, jer su zvezde nosile neke od najprovokativnijih izgleda do sada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Emirata je ostala dosledna sebi i nastavila sve da intrigira

Najprovokativnije izdanje zvezda koje su se usudile da se pojave bez donjeg veša su Emili Ratajkovski, Anita i Florens Pju, ostavljajući veoma malo mašti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Florens Pju je mnoge omamila svojim dekolteom

Emili je privukla pažnju u svojoj smeloj beloj Jackuemus haljini - koja je otkrila značajnu količinu dodatnog dekoltea.Anita je takođe skrenula pažnju sa svojim smelim ansamblom, noseći providnu mrežastu haljinu koja je istakla njene obline. Florens je takođe hrabro odlučila da obuče prozirnu belu haljinu sa detaljima od čipke, dok je Džodi Tarner-Smit nosila duboku crnu haljinu sa visokim prorezom do butina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anita je privukla definitivno najviše pažnje, mnogi kažu da je preterala

Hajdi Klum je takođe pokazala svoju izvajanu figuru u zlatnoj haljini sa izrezima na prednjoj strani, dok je "Sviti" izabrala da naglasi dekolte.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Čini se da Hajdi godine ništa ne mogu

Filmovi nagrađeni Oskarom U nedelju uveče na dodeli Oskara, film "Openhajmer" osvojio je čak sedam Oskara, dok je rivalski film "Barbi" osvojio samo jednog.

Ema Stoun je predvodila sa filmom "Jadna stvorenja" sa impresivne četiri nagrade, uključujući Oskara za najbolju glumicu. Britanski film "Zona interesovanja" takođe je osvojio dve nagrade.

"Openhajmer" je osvojio nagrade u glavnim kategorijama, uključujući najboljeg glumca, najboljeg sporednog glumca, najbolju režiju i najbolju sliku. S druge strane, "Barbi" je osvojila samo jednu nagradu za najbolju originalnu pesmu. Uspeh Eme Stoun i neispravnosti garderobe Ema Stoun je uspela da prevaziđe manji modni kiks, osvojivši Oskara za najbolju glumicu u jakoj konkurenciji. Dok je Ema hodala prema bini, signalizirala je da nešto nije u redu sa njenom haljinom, ali je brzo rešila problem i emotivno se zahvalila u svom govoru.

BONUS VIDEO: 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading