POPULARNA GLUMICA U DRUGOM STANJU: Na dodeli Oskara pokazala trudnički stomak - javnost ostala u ŠOKU!

Autor:

Zabava

10.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Hudgens šokirala javnost!

POPULARNA GLUMICA U DRUGOM STANJU: Na dodeli Oskara pokazala trudnički stomak - javnost ostala u ŠOKU!

Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Holivudska zvezda Vanessa Hudgens (35) iznenadila je javnost kada je na 96. godišnjoj dodeli Oskara u Holivudu u nedelju, prvi put javno pokazala svoj trudnički stomak. Glumica, koja je udata za Colea Tuckera, ponosno je istakla svoj trudnički stomak u uskoj crnoj haljini. U visokoj crnoj haljini sa okovratnikom, Vanessa je istakla svoj trudnički stomak, nežno ga mazeći.

Potvrda o trudnoći na najvećoj holivudskoj večeri dolazi samo nekoliko dana nakon što je glumica progovorila o osećaju "debelosti" nakon "nepristojnih" spekulacija o trudnoći. U poslednjoj epizodi She Pivots podcasta, zvezda visokoškolskog mjuzikla je diskutovala o tome kako su komentari o njenom telu umanjili radost koja je trebalo da bude "najsrećniji" period u njenom životu.

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Vanessa Hudgens pokazala trudnički stomak

U to vreme, glumica je uživala sa prijateljima u Aspenu, pre venčanja sa sadašnjim suprugom Coleom (27), ali komentari na video snimcima sa te zabave uglavnom su se fokusirali na to da li je trudna.

- Imam osećaj da sam se upravo sukobila sa javnim mišljenjem na način koji je bio nepoštovan - izjavila je bivša devojka Austina Butlera. "Otišla sam na momačko/ devojačko veče i objavila video, a svi ti komentari su bili poput:

- 'Bože, ti si trudna.' I ja sam samo pomislila, to je tako nepristojno. Izvinite, ali ja ne nosim steznik svaki dan i ja sam prava žena sa pravim telom." Dodala je: "Ja doslovno slavim jedno od najlepših trenutaka u mom životu, a vi samo morate da me učinite debelom. To je sjajno. Hvala vam."

Republika

Foto: Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Vanessa Hudgens pokazala trudnički stomak

Njena hrabrost da javno progovori o neprijatnim komentarima i da se ponosno pojavi na crvenom tepihu sa trudničkim stomakom, pokazuje snagu i samopouzdanje ove glumice. Svi nestrpljivo iščekuju dalje informacije o ovoj srećnoj vesti i želimo Vanesi Hudgens sve najbolje u njenom putovanju kroz trudnoću i majčinstvo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading