ZLOSTAVLJANA ZVEZDA DEČIJIH SERIJA: Nakon 20 godina ćutnje odlučio da iznese PAKLENE detalje!

Autor:

Zabava

10.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drejk Bel rešio da prekine ćutnju!

ZLOSTAVLJANA ZVEZDA DEČIJIH SERIJA: Nakon 20 godina ćutnje odlučio da iznese PAKLENE detalje!

Foto: El Universal / Zuma Press / Profimedia

Drejk Bel, bivša zvezda Nikelodeona, spreman je da prekine ćutanje i javno podeli priču o zlostavljanju koje je trpeo od Bajana Peka, trenera dijaloga na Nikelodeonu. U nadolazećoj seriji "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", Bel će prvi put javno progovoriti o uznemirujućem događaju iz prošlosti, prenosi Pahe Six.

U opisu epizode najavljivane serije, navodi se da će Bel podeliti svoju priču o zlostavljanju od strane Bajana Peka. Tačni detalji njegovog zlostavljanja još uvek nisu objavljeni, ali se očekuje da će Bel otkriti više informacija u sklopu emitovanja serije.

Glumac Brajan Herni izražava svoje zaprepašćenje ovim saznanjem, dok Đovoni Semuels priznaje da nije bio upoznat sa ovim slučajem. Ovo otkriće izazvalo je šok i nevericu među Belovim bivšim kolegama i saradnicima.

Republika

Foto: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Drejk Bel

- Kad sam čuo da je Brajan Pek bio seksualni predator, odmah sam se zapitao koga je povredio - kaže glumac Brajan Herni u snimku, odnosno, najavi emisije. Bivša zvezda Nikelodeona, Đovoni Semuels, zatim dodaje da ne zna "kada se pomenuti slučaj dogodio".

Premijera serije "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV" zakazana je za 17. i 18. mart, a očekuje se da će ova emisija izazvati veliku pažnju javnosti. Bajana Peka, bivšeg reditelja koji je radio na Nikelodeonovom hitu "The Amanda Show", optužili su za bludne radnje nad detetom i osuđen je na 16 meseci zatvora za seksualno zlostavljanje nepoznatog glumca Nikelodeona.

Ovo otkriće izazvalo je šok i nevericu među Belovim bivšim kolegama i saradnicima. Alum serije "Boy Meets World", Vil Fridl, nedavno je progovorio o tome kako ga je Pek navodno tretirao i o bliskom odnosu koji je nekad gajio s osuđenim zločincem, izazivajući dodatnu pažnju javnosti.

Nakon decenija anonimnosti, Drejk Bel je odlučio da javno istupi i podeli svoju stranu priče, čime će svakako privući pažnju javnosti i pokrenuti važnu raspravu o zlostavljanju u industriji zabave. Očekuje se da će Belova hrabrost otvoriti nove diskusije o zaštiti mladih talenata u svetu televizije i filma.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading