ZVEZDA VIDA EVROLIGAŠKE RANE PROTIV KRKE! "Fenjeraša" očekuje PAKLEN POSAO!

Autor:

Sport

10.03.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sem pobede Zvezde bilo bi pravo iznenađenje.

ZVEZDA VIDA EVROLIGAŠKE RANE PROTIV KRKE! "Fenjeraša" očekuje PAKLEN POSAO!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.00 časova igraju utakmicu 22. kola regionalne AdmralBet ABA lige protiv Krke iz Novog Mesta na domaćem terenu.

U ovaj meč, klub sa Malog Kalemegdana ulazi posle novog teškog poraza u Evroligi. Susret sa Monakom kao da je ugasio sav entuzijazam kod crveno-belih, kada je u pitanju takmičenje Starog kontinenta, ali su spremni da svu frustraciju izbace na nedužnu Krku. 

Teško da postoji bolji rival za ovaj posao. Slovneci su poslednje plasirana ekipa Jadrana. Svoje 14. mesto zauzimaju sa mizernih četiri pobede i 17. poraza, a parira im jedino barski Mornar, sa porazom, ali i utakmicom, više. 

Pred ovaj susret, za medije je govorio Janis Sferopulos, stručnjak ekipe sa Malog Kalemegdana. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se bori da ostane u ligi i sama ta činjenica ih čini veoma opasnim. Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana - izjavio je Grk. 

Pored njega oglasio se i kapiten Branko Lazić. 

- Utakmice protiv timova koji se bore za opstanak su uvek vrlo neugodne i moramo da budemo energetski na dobrom nivou i sa punim respektom odigramo ovu utakmicu. Naš cilj se zna, prvo mesto pred plej-of i pobedom u nedelju bismo došli na korak od tog cilja - rekao je prekaljeni defanzivac. 

Kladionice visoko favorizuju Zvezdu, tako da ćete za pobedu crveno-belih biti plaćeni kvotom 1.07, dok bi iznenađenje Krke bilo isplaćeno sa 13.00 puta većim iznosom od uloženog. 

Meč možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading