SFEROPULOS OPREZAN PRED KRKU: Bore se za opstanak, zato su opasni! Moramo da se držimo plana

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zvezde upozorava pred utakmicu AdmiralBet ABA lige sutra.

SFEROPULOS OPREZAN PRED KRKU: Bore se za opstanak, zato su opasni! Moramo da se držimo plana

Foto: Vladimir Lukić

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da njegov tim mora da odigra dobar meč protiv Krke u 22. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige ukoliko želi novi trijumf.

Crveno-beli će sutra od 19 časova dočekati ekipu Krke u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

- Očekuje nas utakmica protiv tima, koji se bori da ostane u ligi, i sama ta činjenica ih čini veoma opasnim. Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana - rekao je grčki stručnjak Sferopulos, a prenosi zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da njegov tim na terenu mora da dokaže da je favorit protiv Krke.

- Nova utakmica sa Krkom, ekipom koja je u donjem delu tabele, ali koja ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svojim redovima. Jesmo favoriti na papiru, ali to moramo da potvrdimo na terenu. Utakmice protiv timova, koji se bore za opstanak su uvek vrlo neugodne. Moramo da budemo energetski na dobrom nivou i da sa punim respektom odigramo ovu utakmicu. Naš cilj se zna, prvo mesto pred plej-of. Pobedom u nedelju bi došli na korak od tog cilja - naveo je Lazić.

Crvena zvezda je prva na tabeli AdmiralBet ABA lige sa 18 pobeda i tri poraza, dok je slovenački predstavnik u regionalnom takmičenju poslednji sa skorom 4/17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading