DESETKOVANA ZVEZDA GOSTUJE OBRADOVIĆEVOM MONAKU! Evo ko prenosi meč iz Kneževine!

Autor:

Sport

07.03.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u teškoj situaciji bez nekolicine igrača.

DESETKOVANA ZVEZDA GOSTUJE OBRADOVIĆEVOM MONAKU! Evo ko prenosi meč iz Kneževine!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige gostuju Monaku, koji je veliki favorit u večerašnjoj utakmici.

Razlog tome je osetan broj izostanaka kod srpskog šampiona, pošto grčki trener Janis Sferopulos put Kneževine nije poveo čak petoricu igrača.

U Beogradu su ostali, po mnogima, najbolji igrač Miloš Teodosić, duže odsutni Nikola Topić, Amerikanac Trej Tompkins koji još čeka debi u crveno-belom dresu, Dejan Davidovac jer je nedavno postao otac i još jedan centar Dalibor Ilić. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Osvajač Kupa Radivoja Koraća je u prethodnom kolu poražen od Bajerna u Minhenu rezultatom 66:74, što ih je i teoretski koštalo plasmana u Top 8 fazu, dok šanse za plej-in i dalje postoje.

Nasuprot timu sa Malog Kalemegdana, izabranici bivšeg igrača i trenera Zvezde Saše Obradovića su u prošlom kolu pomalo iznenađujuće pobedio Barselonu na gostujućem terenu rezultatom 77:67 i u dobrom raspoloženju dočekuje duel sa beogradskim crveno-belima.

Zvezda u ovaj meč ulazi sa 16. pozicije i bilansa od 10 pobeda i 17 poraza, dok je francuski klub na visokom četvrtom mestu i obrnutim brojem cifara, "kneževi" imaju 17 trijumfa i 10 neuspeha.

Inače, prvi meč istih protivnika u Areni, završen je pobedom Obradovićevog tima rezultatom 82:76.

Utakmica između Monaka i Zvezde na programu je od 19 časova, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Sport klub 1 i u lajv blogu portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading