VRUĆE POZE JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka provokativnim fotkama zapalila mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ponovo pokrenula lavinu komentara!

VRUĆE POZE JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka provokativnim fotkama zapalila mreže! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Pinka, Jovana Jeremić, svakog vikenda iznenađuje svoje gledaoce neobičnim stajlinzima, a nedavno je za emisiju odabrala veoma elegantno izdanje koje je sve ostavilo bez daha. Crna haljina koju je nosila istakla je izvajanu figuru poznate voditeljke, posebno ističući njen struk i bujni dekolte. Fotografija koju je postavila na svom Instagram profilu izazvala je lavinu komentara, a Jovana je dodatno "začinila" situaciju spuštanjem bretela i "vrućom" facom, što je dodatno podiglo temperaturu na društvenim mrežama.

 

 

Jovana Jeremić često ističe svoju ljubav prema korisnim, ali i skupim poklonima za bitne datume poput Dana žena. Njen partner Dragan Stanković uslišio je i ovu želju, te je voditeljka nedavno pohvalila poklon koji je dobila od svog dečka na svom Instagram profilu. Ova strast prema skupim poklonima dodatno je istakla Jovanin stil života koji vodi.

Reakcije na Jovanine objave na društvenim mrežama nisu izostale, a komentari su se samo nizali. Mnogi su istakli njen besprekoran izgled, dok su drugi pohvalili hrabrost i samopouzdanje koje Jovana pokazuje kroz svoje javne nastupe i objave na društvenim mrežama. Njena sposobnost da izazove pažnju publike i da bude u centru pažnje, kako svojom pojavom tako i izborom stajlinga, svakako su karakteristike koje je izdvajaju u medijskom prostoru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

10.03.2024 13:24

Jadnici.