HITNO OBRAĆANJE JOVANE JEREMIĆ! Muškarcima pred 8. mart uputila brutalnu poruku: TO SU BAČENE PARE!

Autor:

Zabava

06.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka dala savet zlata vredan!

HITNO OBRAĆANJE JOVANE JEREMIĆ! Muškarcima pred 8. mart uputila brutalnu poruku: TO SU BAČENE PARE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je podelila svoje mišljenje o tome šta bi trebalo da bude idealan poklon za svaku ženu povodom osmog marta. Izjavila je da nikada neće pogrešiti ukoliko izaberu nakit, parfem, cipele ili tašnu, ističući da cveće nije pravi izbor jer smatra da su to bačene pare. Ova izjava izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde je Jovana istakla važnost da žena bude podržana u svojim interesovanjima i stavovima.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Jeremić

- Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci, zapamtite: Koja god da je žena u pitanju, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko joj kupite nakit, parfem, cipele ili tašnu. Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu. Cveće uveme i baci se u kantu. To su bačene pare. Bolje je i svilena čarapa nego cveće. Za ženu je korisnije. Tako da budite kreativni - istakla je jasno voditeljka na svom Instagram nalogu, pa nastavila:

- Vidim da moji stavovi opet dominiraju na društvenim mrežama. Kad dođete u neke godine i ostvarite se na svim poljima onda vas više "zabole" da odgovarate društvu. Ja sad samo hoću da odgovaram prvo sebi i onda i ljudima koje volim, a ko se uklopi sa mnom, ko deli moje stavove i poglede, bolje po njega - biće uspešan. Skapiraće svet oko sebe pravim očima. Biće srećan jer ne mora da krije šta voli, oseća i želi. Biće oslobođen svih stega društva, zajednice i pravila lažnih moralista - napisala je Jovana, koja se potom setila reči legendarne Isidore Bjelice.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram oglašavanje

- Za kraj ću citirati veliku Isidoru Bjelicu: "Ja sam samo volela da budem drugačija. Meni je najvažnije da mene to zabavlja i da se malograđani šokiraju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading