ŠOK PREOKRET U ŽIVOTU TARE SIMOV: Nakon raskida sa Dalinom isplivala istina! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka pokazala pratiocima kakav poklon je dobila od njega!

ŠOK PREOKRET U ŽIVOTU TARE SIMOV: Nakon raskida sa Dalinom isplivala istina! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Pre tri dana, javnost je bila uzburkana vestima o navodnom raskidu Tare Simov i Danila Raičevića, roditelja malenog Nikolaja. Međutim, danas je situacija postala znatno nejasnija, jer se pojavio dokaz koji baca sumnju na ove glasine.

Iako je Tara obrisala sve zajedničke fotografije sa Danilom i otpratila ga sa Instagrama, danas je postavila sliku na kojoj pokazuje poklon koji je dobila od njega za Dan žena. Na fotografiji se vide sunčane naočare i cveće, a Tara je jasno stavila do znanja da je Danilo i dalje deo njenog života, tagujući ga i ostavljajući emotikone srca.

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov pokazala šta je od Danila dobila za dan zaljubljenih

Ovo nije prvi put da su Tara i Danilo bili u centru pažnje zbog navodnog raskida. Od kako su postali roditelji, njihov odnos je bio turbulentan, sa nekoliko raskida i pomirenja. S obzirom na njihovu istoriju, možemo samo da nagađamo da li su se ponovo pomirili ili idu ka tome.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, ali jedno je sigurno - ova ljubavna priča i dalje intrigira javnost.

Dok javnost spekuliše o novonastaloj situaciji, ostaje nam da sačekamo i vidimo kakav će epilog imati ova ljubavna saga. Hoće li Tara i Danilo uspeti da prevaziđu sve probleme i održe stabilan odnos zbog svog sina ili će se ponovo suočiti sa izazovima, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Tara Simov

Inače, Tara je nedavno ganula javnost pričom o svom odrastanju. 

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

24.03.2024 19:48

imamo jako mnogo " janvih ličnosti" da li to postaje zanimanje?