JOVANA JOKSIMOVIĆ UHVAĆENA NA DELU: Voditeljku uvek gledate skockanu, sada otkriveno čime se bavi van kamera - SVI SU U NEVERICI!

Autor:

Zabava

10.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno čime se bavi Jovana Joksimović van voditeljskog posla.

JOVANA JOKSIMOVIĆ UHVAĆENA NA DELU: Voditeljku uvek gledate skockanu, sada otkriveno čime se bavi van kamera - SVI SU U NEVERICI!

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Voditeljka Jovana Joksimović, inače poznata po svom doteranom izgledu, iznenadila je svoje pratioce objavivši snimak sa treninga na kojem je nosila udobne helanke sa leopard printom, običnu belu majicu i patike. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Jovana nije imala šminku na licu, a kosu je jednostavno pokupila u opuštenu punđu.

Na treningu joj se pridružio njen suprug, poznati pevač Željko Joksimović. Nakon završetka treninga, par je zabeležio zajednički selfi, pokazujući da i poznati par uživa u običnim, opuštenim trenucima.

 

Ova objava na društvenim mrežama izazvala je brojne reakcije među fanovima, koji su pozdravili iskrenost i opuštenost koju je Jovana pokazala.


Iako je prisutna na javnoj sceni kao jedna od najlepših i najnegovanijih žena, Jovana Joksimović pokazala je da u slobodno vreme preferira udobnu odeću i opušten stil. Njeni pratioci su pohvalili ovaj iskreni prikaz i podržali ideju da je lepota u prirodnosti.

Ovakve objave poznatih ličnosti imaju važnu ulogu u podsticanju prihvatanja prirodnog izgleda i promovisanju samoprihvatanja. Jovana Joksimović još jednom je pokazala svoju autentičnost i poslala snažnu poruku o važnosti udobnosti i prihvatanja sebe onakvim kakvi zaista jesmo.

Foto: Vladimir Lukić

Jovana Joksimović

 

- Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to - rekao je Željko, a Jovana je potom sve pojasnila:

- Slušam samo Željka! Sluha nemam, ali volim muziku. Ali su deca, srećom, muzikalna! Deca su na Željka - zaključila je voditeljka za "Blic".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading