KRIVO MI JE ŠTO NIJE OTIŠLO "GNEZDO ORLOVO": Vojaž progovorio o protestima za Breskvicu, pa otkrio da li će se prijavti za PZE!

Autor:

Zabava

10.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper dao svoj sud o gorućoj temi u medijima!

KRIVO MI JE ŠTO NIJE OTIŠLO "GNEZDO ORLOVO": Vojaž progovorio o protestima za Breskvicu, pa otkrio da li će se prijavti za PZE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, RTS Printscreen

Mihailo Veruović Vojaž, poznati muzičar, nije krio svoje simpatije prema Teyi Dori i njenoj pesmi "Ramonda". Delimično se osvrnuo na situaciju koja se dešava od Pesme za Evroviziju, kao i drame koja se napravila oko njegove bivše devojke Anđele Igajatović Breskvice

Vojaž se vraćao iz inostranstva, pa je na aerodromu otkrio da se nije sreo sa Breskvicom, u avionu.

- Ne, nismo se sreli u avionu...Ja sam njoj (Teya Dora) dao javno podršku, čestitao sam joj na uspehi i svaka joj čast i sa srećom na Evroviziji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na proteste koje su organizovali Breskvičini fanovi, kao i na buru koja se digla u javnosti oko "Pesme za Evroviziju":

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vojaž

- Ja imam svoje mišljenje i svako ima pravo na svoje mišljenje, to je neko muzičko takmičenje, po mom mišljenju. Isto koliko publika ima pravo da odlučuje, isto tako ima i žiri koji je stručan. Toliko godina funkcioniše ovo za Evroviziju, da je sada problem...Ta pesma "Gnezdo orlovo" je iz ekipe u kojoj ja radim, krivo mi je što nije otišla zbog toga što bi njima bilo drago, ali se meni lično sviđa više pesma "Ramonda" - rekao je Vojaž.

Mihailo je ovom prilikom otkrio da misli da svojim sposobnostima ne bi mogao da napravi uspeh na "Pesmi za Evroviziju".

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Vojaž

- Ja ne mislim da svojim sposobnostima ne mogu da napravim veliki uspeh tamo i ne bih da se uplićem tamo gde ne mogu da budem najbolji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na devojku, koja trenutno nije sa njim, otkrivši da li je za Dan žena, osmog marta, iznenadio:

- Jesam, svaki dan je osmi mart za nju - rekao je on za "Premijeru Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading