MC SAJSI TI JE UČINILA OGROMNU USLUGU: Breskvica ostala u šoku posle ovih Cecinih reči!

Autor:

Zabava

08.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo suočavanje Anđele Ignjatović i Teja Dore!

MC SAJSI TI JE UČINILA OGROMNU USLUGU: Breskvica ostala u šoku posle ovih Cecinih reči!

Foto: TV Pink/printscreen, Promo

U nedavnoj epizodi emisije "Ceca show" , Teja Dora i Anđela Ignjatović Breskvica su se ponovo našle zajedno nakon finala PZE koje je privuklo veliku pažnju javnosti. Ove mlade pevačice nisu krile svoje zadovoljstvo uspesima koje su postigle, ali su takođe istakle međusobno poštovanje i podršku.

Iako je Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo" bila favorit publike, Teja Dora je odnela pobedu zahvaljujući žiriju. Posebno uzbuđenje izazvala je odluka članice žirija Sajsi MC da da nula bodova Breskvici, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Republika

Foto: shutterstock,ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Breksvica i MC Sajsi

Sajsi MC našla se na udaru Breskvičinih fanova nakon ovog događaja. Ceca je iznela svoje mišljenje o situaciji rekavši da je Sajsi MC napravila "ogromnu uslugu" i istakla da svako ima pravo da glasa kako želi.

- Ako hoćeš moj lični stav, ja mislim da ti je ona napravila ogromnu uslugu. Svako ima pravo da glasa kako hoće. Ja nisam bila u tom žiriju, ali kad gledam sada toliki hajp oko svega ovoga ne bi mogla da napravi nijedna marketinška agencija. Važno je da imaš pesmu i da imaš hit - rekla je Ceca Breskvici.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić,ST/V. LUKIĆ

Breksvica i Ceca Ražnatović

Mnogo se polemisalo oko značenja i jedne i druge pesme, a kako kaže Breskvica, nju je najviše rastužilo što su neki njenu pesmu protumačili kao genocidnu.

- To je jedini komentar koji je mene rastužio. Posle sam se opustila i nisam više ništa čitala - kaže Breskvica za Blic.

Republika

Foto: Instagram

Breksvica i Teja Dora

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading