BRESKVICA PLAGIJAT! Nastup ISKOPIRALA, gore društvene mreže, a OVAJ detalj je izazvao HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica od svih uzela pomalo, pa sklopila ,,Gnezdo orlovo".

BRESKVICA PLAGIJAT! Nastup ISKOPIRALA, gore društvene mreže, a OVAJ detalj je izazvao HAOS! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica večeras se pojavila na ,,Pesmi za Evroviziju" u prvoj polufinalnoj večeri, a publici se predstavila sa pesmom ,,Gnezdo orlovo". I dok su mnogi očekivali da će nastup posvetiti Srbiji, jer je najavljivala tako i najavljivala prethodnih nedelja, ona se izgleda više potrudila da iskopira. 

Naime, pred sam kraj nastupa, takozvani pre početka bridža u pesmi, iza Breskvice se pojavio orao koji je raširio krila, a na društvenim mrežama su odmah krenuli komentari da je iskopirala etno motivia Željka Joksimovića, a veću pažnju je privukla i pozadina Končite sa pesmom ,,Feniks", kojom je odnela pobedu. 

Osim što je stigla pred sam početak njenog nastupa, Breskvica je izbegla čak i fotografisanje i razgovor sa medijima, te samo projurila u bekstejdž, odakle se samo spustila na binu. 

Pre Breskvice nastupalo je sedam takmičara, a ona će se predstaviti sa pesmom "Gnezdo orlovo", koja je podelila publiku širom regiona, a svoje mišljenje iznela je i muzička zvezda Jelena Karleuša

- Da ne bih odgovarala svakom novinaru pojedinačno, evo kratkog osvrta na neke pesme koje ulaze u konkurenciju za "Evrosong" i moje uvek skromno i realno mišljenje: 

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Breskvica

 

1. NAJ WORLD MUSIC

Glas koji ima eteralni zvuk i probija jezičke i kulturološke barijere u muzici - poručila je JK i tagovala Teju Doru.

2.NAJ SEXY/SKUPLJI ZVUK, srpska SADE, top izvedba i produkcija glasa, ne previše komercijalno, ali poseduje veoma skup element nenametljivog, ali zaraznog, što nije svojstveno srpskom izvođaču - napisala je Jelena i označila Lenu Kovačević.

3. NAJ KRINDŽ & KISELINA ZVUK, lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i paše muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - napisala je Karleuša aludirajući na Breskvicu. 

4. NAJVEĆE ŠANSE ZA USPEH Strašan talenat i pomalo filmska 007 muzika, moj favorit i po mom unutrašnjem osećaju njeno vreme dolazi - nahvalila je Zorju. 

5. NAJ ZVEZDANA PRAŠINA Momak koji ima X faktor, ali po američkim standardima, neću mu savetovati da ide preko bare gde će ga ceniti nego ću mu pružiti podršku jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu - napisala je pop zvezda za Džordžija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading