PRECRTALI BI ME DA SAM IMALA TAKAV PRISTUP: Sara Jo besna zbog poređenja sa Breskvicom, žestoko ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

06.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da ostane imuna na komentare na društvenim mrežama!

PRECRTALI BI ME DA SAM IMALA TAKAV PRISTUP: Sara Jo besna zbog poređenja sa Breskvicom, žestoko ODBRUSILA!

Foto: ATA Images

Pop pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nedavno se oglasila povodom nedavno izabrane predstavnice Srbije na takmičenju "Pesma za Evroviziju". Mlada umetnica Teya Dori će ove godine predstavljati našu zemlju sa pesmom "Ramonda", a Sara Jo je srdačno navijala i glasala za nju. Nakon što je Teya Dori pobedila, Sara Jo nije krila sreću zbog njenog uspeha.

Međutim, dok se raduje Teyinom uspehu, Sara Jo se suočava sa osporavanjem svog vlastitog uspeha. Komentari koji je upoređuju sa drugoplasiranom takmičarkom "PZE", Anđelom Ignjatović Breskvicom, izazvali su oštru reakciju kod nje. Sara ističe da tokom svog učešća na "Pesmi za Evroviziju" nije imala narativ sličan onome koji joj se pripisuje, te da je nepravedno što joj se određene osobine pripisuju samo zbog zlonamerne montaže njenih faca nakon proglašenja pobednika.

 

 

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala:

- Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima itekako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

 

 

Sara Jo naglašava da nikada nije mislila da će tuđi uspeh umanjiti njen, i da je uvek više volela i cenila iskrene čestitke iza kulisa. Ipak, ističe da u ekstremnim slučajevima treba biti glasan i jasan javno, kako bi se zaštitili jedni druge i izbegle bespotrebne drame.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading