MARIO JE LUD KO STRUJA! Kontroverzni Baloteti SLAVIO POBEDU sa petardama u svlačionici!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan u svom stilu.

MARIO JE LUD KO STRUJA! Kontroverzni Baloteti SLAVIO POBEDU sa petardama u svlačionici!

Foto: Prinsktin

Mario Baloteli, kontroverzni italijanski fudbaler, postigao je gol za pobedu Adanaspora u nad Karagumrukom 1:0, a pogodak sa penala umeo je da proslavi u svom stilu. On je, naime, slavio trijumf tako što je bacio petardu usred svlačionice, što je jedan od saigrača snimio.

Kontroverzni Italijan je nedavno stigao u redove turskog kluba kao slobodan igrač, a na devet mečeva je postigao ukupno pet golova.

 

 


Mario Baloteli je tokom svoje karijere bio poznat po svojoj nekonvencionalnoj ličnosti i ponašanju van terena, ali i po svojim impresivnim fudbalskim sposobnostima ponekad. Rođen u Palermu, Baloteli je prošao kroz nekoliko velikih evropskih klubova, uključujući Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Nicu...

 

 

Ovaj 33-godišnjak je ne krije da se nada pozivu u reprezentaciju Italije.

- Kada sam zdrav, ja sam i dalje najbolji italijanski napadač. Želim da se vratim u nacionalni tim. Uvek se nadam pozivu - rekao je Baloteli, koji je bez pardona prozvao konkurenciju u nacionalnom timu, dvojicu napadača "azura" Đanluku Skamaku i Đakoma Raspadorija.

- Da li su uopšte na terenu bili Skamaka i Raspadori? Koliko su zajedno imali udaraca? Dva? Sve vam je jasno - zaključio je Baloteli.

Na Evropskom prvenstvu koje se od 1. juna do 1. jula 2024. godine igra u Nemačkoj Italijani su u grupi B sa Hrvatskom, Španijom i Albanijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading