BRESKVICI SKOČILA CENA ZA 3.000 EVRA: Procurili svi detalji, nakon PZE debelo PROFITIRA!

Autor:

Zabava

07.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postala jedna od najtraženijih pevačica na estradi!

BRESKVICI SKOČILA CENA ZA 3.000 EVRA: Procurili svi detalji, nakon PZE debelo PROFITIRA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, trenutno je jedan od najtraženijih izvođača na domaćoj estradi. Njena popularnost je naglo porasla, posebno nakon što je snimila hit "Gnezdo orlovo", koji je osvojio srca publike na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

Interesantno je da je cena njenih nastupa značajno porasla od trenutka kada je postala poznata po hitu "Gnezdo orlovo". Pre snimanja ovog hita, cena njenog nastupa iznosila je 7.000 evra, dok sada za jedan nastup uzima čak 10.000 evra. Osim honorara, troškove puta i smeštaja snose oni koji je angažuju, što dodatno povećava finansijski teret za organizatore događaja, piše Kurir.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Breskvica na PZE

Gazde lokala širom zemlje, ali i u zemljama Evrope u kojima žive naši ljudi, sada se otimaju za Breskvicu kao izvođača. Njen neosporni talenat i popularnost garantuju veliku posećenost i interesovanje publike za događaje na kojima ona nastupa.

Hit "Gnezdo orlovo" postao je njen zaštitni znak i ključni deo njenog repertoara. Publika je na takmičenju za Pesmu Evrovizije izglasala ovu pesmu kao pobednički hit, čime je dodatno potvrđena Breskvicina muzička autentičnost i popularnost.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica izvodi pesmu "Gnezdo Orlovo"

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, definitivno je obeležila muzičku scenu svojim talentom i hitovima, a njen uspon na estradi nastavlja da intrigira i inspiriše ljude širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading