MARKO KON PRE VODITELJKE LJUBIO OVU ZGODNU GLUMICU: Otkrivena istina o njegovom odnosu, Milica je došla u IDEALNOM TRENUTKU!

Autor:

Zabava

10.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre braka sa voditeljkom Milicom Kon, poznati muzičar Marko Kon bio je u romansi sa lepom glumicom!

MARKO KON PRE VODITELJKE LJUBIO OVU ZGODNU GLUMICU: Otkrivena istina o njegovom odnosu, Milica je došla u IDEALNOM TRENUTKU!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Poznati srpski kompozitor i producent Marko Kon bio je dugi niz godina u vezi sa lepom glumicom Ivanom Knežević. Njihova ljubavna veza trajala je čak 7 godina, a Marko je jednom prilikom tokom priprema za Evroviziju 2009. godine otkrio javnosti da su planirali svadbu nakon takmičenja. Međutim, njihov rastanak bio je šok za mnoge, budući da su se već šuškale priče o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Kon i Milica Kon

 


Nakon raskida sa Markom, Ivana se posvetila svojoj karijeri kao članica dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 2022. godine. Takođe, publiku je osvojila ulogom u seriji "Stižu dolari". Ivana je dobila mnoge prestižne pozorišne nagrade, a njen privatni život ostao je daleko od medijskih svetala, iako su se pojavljivale glasine o njenim vezama sa kolegama.

Biće svadba uskoro, čim prođe ovaj haos. Intenzivno se pripremam za takmičenje u Moskvi jer želim da na što bolji način predstavim Srbiju. Kada sve to prođe, moći ću da se u potpunosti posvetim svom privatnom životu - rekao je Marko Kon svojevremeno.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko Kon

 


Marko je nakon raskida sa Ivanom zadržao kavaljerski stav i govorio je samo najbolje o svojoj bivšoj devojci. Naglasio je da je njihov sedmogodišnji period bio divan i da je Ivana divna osoba, te da nema nikakve loše misli o njoj. Ipak, nakon rastanka, svako je krenuo svojim putem.

Sedmogodišnja veza sa njom divan je period mog života, sa još divnijom osobom. Nismo više zajedno, ali to ne znači da mislim bilo šta loše o Ivani. Nisam tvrdo protiv pomirenja, a ni ne gajim nikakve nade da će se to desiti - izjavio je tada muzičar.

Foto: Ata images

Ivana Knežević, bivša ljubav Marka Kona

 


Rastanak Marka Kona i Ivane Knežević bio je iznenađenje za mnoge, ali oboje su nastavili da grade svoje živote. Marko se posvetio svojoj muzičkoj karijeri, dok je Ivana nastavila da gradi svoj glumački put. Iako su se razišli, ostaju lepe uspomene na njihovu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading