VUČIĆ SE SASTAO SA HILOM: Otvoren razgovor o položaju Srba na KiM, komplikovanoj geopolitičkoj situaciji

Autor:

Vesti

11.03.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavljujući donošenje važnih odluka u vezi sa organizovanjem lokalnih izbora, funkcionisanjem Narodne skupštine i budućom izvršnom vlašću.

VUČIĆ SE SASTAO SA HILOM: Otvoren razgovor o položaju Srba na KiM, komplikovanoj geopolitičkoj situaciji

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.

"Otvoren razgovor sa ambasadorom Kristoferom Hilom o položaju Srba na KiM, komplikovanoj geopolitičkoj situaciji i drugim pitanjima od obostranog interesa", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

"Ponovio sam da Srbija ostaje privržena održanju mira i stabilnosti u regionu, kao i daljem unapređenju bilateralnih odnosa i saradnje između naše dve zemlje".

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se sinoć javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavljujući donošenje važnih odluka u vezi sa organizovanjem lokalnih izbora, funkcionisanjem Narodne skupštine i budućom izvršnom vlašću.


"Saslušali smo sve, doći će Dejan Đurđević i svi ostali koji se najbolje razumeju u legislativu i da vidimo kako i šta oko svih izbora. Da tu priču završimo, da narod više ne zamaramo glupostima, nego da možemo da se posvetimo poslu", rekao je Vučić novinarima uoči sastanka.

FORMIRANJE ORGANA U TEŠKOM VREMENU


Predsednik je naglasio da predstoji teško vreme zbog geopolitičke situacije, ali da je važno da što pre formiraju sve organe kako bi se završili svi izborni ciklusi i posvetili problemima ljudi.

"Nikada snažnije i jače i zato je važno da što pre formiramo sve organe, da završimo sve izborne cikluse i da počnemo, da se u potpunosti posvetimo problemima ljudi i da ih rešimo", istakao je Vučić, naglašavajući važnost brzog rešavanja izbornih pitanja kako bi se fokusirali na rešavanje stvarnih problema građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (13)

Loading
Zlatko

11.03.2024 09:57

Predsednik Vučić razgovara sa ambasadorom SAD da bi dobio podršku za zaštitu Srba na Kosovu

zvezdana stratimirovic

11.03.2024 09:58

Srbija pokazuje zrelost i odgovornost u svom pristupu rešavanju regionalnih izazova!

Boba

11.03.2024 09:58

Polozaj Srba na KiM mora da se popravi...

Bilja

11.03.2024 09:59

Predsednik Srbije se bori za jos bolji polozaj nase zemlje, i za nas narod na Kim.