DŽON SINA ISTRČAO GO NA SCENU! Skandal na dodeli Oskara, publika PALA U TRANS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija se ponavlja!

DŽON SINA ISTRČAO GO NA SCENU! Skandal na dodeli Oskara, publika PALA U TRANS! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Čuveni Džon Sina, američki kečer, a danas i reper, izašao je go na scenu tokom dodele Oskara, jer je smislio neobičan način kako da drugima uruči priznanja. Već jednom se ovo desilo u istoriji, pa zašto ne rekreirati taj čuveni momenat.

Kada se sve desilo, on je u rukama držao samo jednu kovertu i papuče na nogama, i to u predelu međunožja, te je tako došao do mikrofona kako bi saopštio ko dobija nagradu.

 

 

Da li možete da zamislite da nag čovek protrči danas na sceni?“, upitao je čuveni Džimi Kimel, a onda je na scenu došao Sina.

Iskoristio je priliku da pokaže svaki mišić na telu.

Foto: www.profimedia.rs

Džimi Kimel

 

Promenio sam svoje mišljenje. Ne želim da odradim deo napadača. Ne osećam se dobro povodom toga. Ovo je elegantni događaj, trebalo bi da vam je sramota zbog takve bezukusne šale - bio je ironičan Sina dok su se u publici svi valjali od smeha.

Ovaj potez je napravio haos na društvenim mrežama i kako to obično biva, komentari su se samo nizali ispod spornog snimka. 

- Iskreno, treba hrabrosti za ovako nešto i čoveku svaka čast! Ne bih smeo ni ovako da se pojavim na ovolikoj sceni, a tek ne bih smeo da izađem bez donjeg veša! Čovek će da uđe u istoriju jer ovakvi potezi stvarno naprave haos i o njima se dugo priča. Čovek je legenda, a izašao je kao da je bio obučen od glave do pete - bio je samo jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading