NIJE STRAŠNO AKO MUŠKARAC IMA AFERU! Sanja šokirala svojim stavom u emisiji, nastao muk u studiju!

Autor:

Zabava

25.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ovo nisu očekivali od Sanje!

NIJE STRAŠNO AKO MUŠKARAC IMA AFERU! Sanja šokirala svojim stavom u emisiji, nastao muk u studiju!

Foto: Instagram/sanjamarinkovic

Voditeljka Pinka Sanja Marinković kaže da za nju nije strašno ako muškarac ima aferu, odnosno ako na neki benigni način prevari svoju partnerku. Ona je sa svojim gostima u emisiji pričala na temu preljube, pa je njen stav mnoge iznenadio.

- Šta bi sve žene radile za tu šaku ljubavi... Što bi čovek bio loš ako ima neku afericu, šta fali malo? Neku epizodicu... Ako ti je nekad do nečega, što bi to bilo loše... To su moderne Ane Karenjine, preljubnice - kazala je voditeljka prvo, pa je onda nastavila:

Foto: Instagram/sanjamarinkovic

Sanja Marinković

 

Princeza Dajana je iz ljubavi prevarila. Ona, jadna, bila je željna svega. Ja bih nju branila na sudu! Ja bih i Anu Karenjinu branila na sudu. Društvo je ozbiljno licemerno. Ljubavlju ne vladamo mi, nego naše emocije, to je tačno. Neko ako hoće da prevari će to uraditi ne samo uveče, već i u tri popodne, tačno tako... I kad kuvaš ručak jednom, a misliš o drugom je preljuba! Sve smo mi bile pomalo grešne. Evo, Eva Ras kaže da joj je bilo teško da se odupre tako želji kad je u braku htela nekog drugog muškarca... Sve će žene da se pronađu, samo ćute.

Inače, Sanja je nedavno je iznenadila javnost kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju nakon napornog treninga. U uskoj crnoj majici istakla je mišićav stomak i celu liniju tela. Iako već ima petu deceniju, Sanja izgleda zavidno, sa izraženim mišićima i vitkom linijom, što je izazvalo divljenje mnogih. Svojim primerom, Sanja pokazuje da godine nisu prepreka za održavanje zdravog i fit izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading