CEO SVET PLAČE ZBOG GOVORA NAJBOLJE GLUMICE NA DODELI OSKARA: U suzama se slomila na KOMADE pred kamerama (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan govor dvostruke dobitnice Oskara rasplakao je javnost!

CEO SVET PLAČE ZBOG GOVORA NAJBOLJE GLUMICE NA DODELI OSKARA: U suzama se slomila na KOMADE pred kamerama (FOTO)

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na sinoćnjoj dodeli Oskara, Ema Stoun (35) je drugi put u karijeri osvojila prestižnu nagradu za najbolju glumicu, ovoga puta za ulogu u filmu "Jadna ostvarenja". Nakon što joj je uručena čuvena zlatna statua, njen pobednički govor je izazvao mnoge emocije, kako kod nje same, tako i kod publike.

Naime, u trenutku kada je primila nagradu, Stounova nije mogla da zadrži suze, preplavljena emocijama koje su je obuzele u istorijskom trenutku za njenu karijeru. Nakon što se zahvalila kolegama s kojim je sarađivala u pomenuntom filmskom ostvarenju, glumica se obratila svojoj porodici, te istakla posebnu zahvalnost prema svojoj majci, ocu, bratu Spenseru, kao i suprugu Dejvu Mekariju, naglašavajući koliko ih voli. Međutim, kroz suze je uputila dirljive reči ljubavi i zahvalnosti svojoj trogodišnjoj ćerkici Luiz, ističući koliko je beskrajno voli.

Republika

Foto: Credit: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Ema Stoun osvojila je Oskara za najbolju glumicu

- Volim te beskrajno! Ne može se rečima izraziti... Devojčice moja, zato ti mnogo hvala - rekla je Ema, dok je plakala i držala zlatnog "Oskara".

Inače, izlazeći na binu, Ema Stoun je doživela manji peh sa haljinom koju je nosila. Sa izrazom šoka, primetila je da je se rajsferšlus na leđima zaglavio, što je izazvalo iznenađenje i pomalo smešne momente na dodeli. Ipak, uprkos ovom malom incidentu, glumica je blistala u svojoj haljini koju potpisuje modna kuća "Luj Viton", noseći dijamantsku ogrlicu od 30-karatnog zlata, što je dodatno doprinelo njenom sjaju večeri.

Republika

Foto: Credit: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Ema Stoun osvojila je Oskara za najbolju glumicu

Podsećanja radi, Ema Stoun prvog Oskara osvojila je 2016. godine za svoju ulogu u filmu "La La Land". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading