BRUTALNI JOKIĆ: Srpski centar stigao do 65. dabl-dabl učinka ove sezone!

Autor:

Sport

10.04.2024

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin dominira NBA ligom.

BRUTALNI JOKIĆ: Srpski centar stigao do 65. dabl-dabl učinka ove sezone!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera pobedili su Jutu Džez rezultatom 111:95 u novoj rundi NBA lige. Srpski reprezentativac, Nikola Jokić odigrao je fenomenalnu partiju postigavši 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija i bio najefikasniji igrač na utakmici. Somborcu je malo falilo da stigne do 151. tripl-dabla u najjačoj ligi na svetu, ali je i bez njega bio najbolji na parketu.

Nema sumnje da je Jokić neverovatan igrač koji skoro nakon svake utakmice obori po neki rekord ili zabeleži potez koji reši meč. Nikola je ove sezone stigao do 65. dabl-dabl učinka, što ga stavlja na drugo mesto. Ispred je njega trenutno samo Domantas Sabonis, košarkaš Sakramento Kingsa.

Prošle sezone Jokić je bio takođe na drugom mestu na kraju takmičarske godine sa 58 dabl-dabl učinkom. Srpski reprezentativac je popravio ovaj skor, a najbolji u ovoj kategoriji bio takođe Sabonis koji je došao tada do brojke od 65. Definitivno je ova sezona zanimljivija nego prošla i sigurno će se voditi velika borba do samog kraja.

Foto: X/Denver Nuggets

 

Do završnice regularnog dela ostale su još tri utakmice, a Denver u narednom kola igra protiv Minesota, a to će biti izuzetno interesantan duel. Obe ekipe imaju isti broj pobeda 55 i konkurišu za prvo mesto Zapadne Konferecnije. Očekuje nas više nego zanimljiva završnica NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading