BITNA INFORMACIJA POVODOM PREDSTOJEĆEG DERBIJA: Navijači vreme je da zajedno pišemo istoriju!

Autor:

Sport

24.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve informacije su poznate.

BITNA INFORMACIJA POVODOM PREDSTOJEĆEG DERBIJA: Navijači vreme je da zajedno pišemo istoriju!

Foto: www.profimedia.rs

Vikend pred nama u okviru Prve rasinske okružne lige rezervisan je za derbi susret prolećnog dela prvenstva između prvoplasiranog OFK Kopaonika 1931 (Brus), koji će biti domaćin, i gostujućeg sastava Jastrebca (Veliki Šiljegovac).

Republika

Subotnji domaćin se nalazi na liderskoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 67, tri manje manje ima Jastrebac, koji se treutno nalazi na drugom mestu, koje garantuje baraž za plasman u viši rang takmičenja.

Na trećem mestu u ligi nalazi se Rubin koji zaostaje za drugoplasiranim pet, odnosno za liderom osam bodova. Pa je meč u subotu između dva prvoplasirana kluba jako bitan za dalji tok samog prvenstva. Može se desiti da isti odluči pitanje šampiona, ali isto tako se može doći do jako neizvesne završnice prvenstva.

Iz Jastrebca su povodom derbija i gostovanja u Brusu danas poručili:

- Dragi Šiljegovčani, ljubitelji fudbala pozivamo Vas da zajedno sa nama pođete na gostovanje u Brusu i budete naš dvanaesti igrač na terenu. Biće organizovam prevoz naših simpatizera iz Velikog Šiljegovca. Ko je voljan i želi da pođe na utakmicu potrebno je da rezerviše mesto najkasnije do sutra u 15h porukom na stranici ili putem broja telefona 0658860225. ZAJEDNO PIŠEMO ISTORIJU!

Sastav Kopaonika na dosadašnjih 12 domaćinstava ima isto toliko trijumfa, uz impresivnu gol razliku 55:5. Jastrebac je sa druge strane na deobi prve pozicije po broju osvojenih bodova na gostovanjima, sa učinkom od 10 trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Na poslednjih šest gostovanja, trenutno drugoplasirani tim na tabeli se vratio sa maksimalnih 18 bodova.

Prvi duel ova dva tima igran u Velikom Šiljegovcu završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading