DERBI OPŠTINE PRIPAO DOMAĆINU: Meso prvim het-trikom u karijeri najavio golgetersku seriju!

Autor:

Sport

22.03.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukovac podigao radnu temperaturu, Marković pokazao zašto je doveden!

DERBI OPŠTINE PRIPAO DOMAĆINU: Meso prvim het-trikom u karijeri najavio golgetersku seriju!

Foto: youtube.com/printscreen

U okviru 17. kola Zone Centar igran je derbi Opštine Doljevac u kojem je Pukovac ugostio sastav Malošišta. Prvi susret ova dva tima igran u Malošištu pripao je domaćinu koji je slavio rezultatom 3:0.

Republika

Oba učesnika ovog duela na prolećnoj premijeri su upisali samo po bod. Pukovac je odigrao nerešeno sa ekipom Svrljiga, dok je sastav Malošišta remizirao pred svojim navijačima sa timom OFK Niša.

Domaći sastav je od samog starta meča diktirao tempo igre, nizale su se prilike pred golom protivnika, gol je visio u vazduhu. 

Prvi put se mreža zatresla na meču u 19. minutu. Na dubinsku loptu najbolje u kaznenom prostoru Malošišta reaguje mladi Armando Agušević i odličnim potezom smešta loptu u gol, 1:0 za Pukovac.

Deset minuta kasnije posle prodora domaćeg igrača po desnoj strani, lopta je upućena na ivicu šesnaesterca gde je odlično zahvata Aleksandar Mišić, golman gostiju je bio na lopti, ali je ona ipak završila u mreži, 2:0.

Do kraja poluvremena igrači Pukovca postižu i treći gol. Opet domaći šalju dubinsku loptu sa svoje polovine, novajlija Nemanja Marković je ostvario odličan prvi kontakt sa njom, zatim je prevario nekoliko igrača, golmana i na kraju je lagano sproveo u mrežu, 3:0. 

Za vreme desetominutne pauze gosti su izvršili jednu izmenu, pored već dve izvršene tokom prvog poluvremena. Startnih 11 za domaćina izašli su na teren i na startu drugog dela meča.

I pored mnoštvo prilika u nastavku meča mreža se zatresla samo dva puta.

Marković je u 72. minutu ispratio loptu koja je išla ka golmanu Cakiću, njegova nespretna reakcija dovela je popularnog Mesu u situaciju da sa loptom uđe u prazan gol, 2:0. 

Konačan rezultat susreta postavlja Marković u poslednjim trenucima meča. Posle prodora po desnoj strani, danas odlični novajlija u redovima Pukovca hteo je da uposli saigrača, ali se lopta opet odbila do njega, nakon čega je smešta u mrežu. 5:0 za Pukovac, uz het-trik popularnog Mese. 

 

 

Pukovac - Malošište 5:0 (3:0)

Pukovac: Mitić, Veljković, Smiljković (od 79' Cakić), Tošić, Petković, Agušević (od 79' Stojanović), Marković, Janković (od 68' Zlatanović), Momirović, Trajković, Mišić (od 79' Stojković)

Malošište: Cakić, Cvetković, Anđelković (od 46' Krstić), Karadžić, Jović, Micić, Jovanović, Đorđević (od 9' Ranđelović), Milenković, Momirović (od 30' Janković), Miljković

Ovom pobedom ekipa Pukovca napredovala je sa 11. na deobu devete pozicije na tabeli, dok je sastav Malošišta ostao na deobi 12. mesta.

U sledećem kolu Pukovac gostuje Moravi u Žitkovcu, dok u Malošište dolazi ekipa Svrljiga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading