UŽURBANO SE RADI NA POBOLJŠANJU INFRASTRUKTURNIH USLOVA: "Pastirište" u novom ruhu - Svrljig je spreman i za Ligu šampiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda startovao je i prolečni deo šampionata u okviru zonskog fudbalskog ranga.

UŽURBANO SE RADI NA POBOLJŠANJU INFRASTRUKTURNIH USLOVA: "Pastirište" u novom ruhu - Svrljig je spreman i za Ligu šampiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Svrljig

Fudbaleri Svrljiga prethodne sezone kroz Nišavsku okružnu ligu izborili su plasman u viši rang takmičenja, Zonu Centar, a prethodnu jesen u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja okončali su u gornjem delu tabele, što je svakako sve u klubu zadovoljilo.

 

Jasno je da u aktuelnoj sezoni ekipa Svrljiga neće moći da se umeša u borbu za srpskligaški rang takmičenja, s obzirom da je lider niški OFK Sinđelić prilično odmakao od konkurenata, ali u klubu uveliko rade na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu kako bi igračkom pogonu omogućili uslove na kojima bi im pozavideli i mnogi klubovi viših rangova takmičenja.

Zahvaljujući angažovanju Uprave kluba protekle nedelje kompletno je renovirana svlačionica domaćih igrača. Stare i dotrajale klupe, čiviluke i stolice – zamenili su moderni boksevi za igrače. Boks se sastoji od mesta za sedenje, mesta za odlaganje ličnih stvari i mesta za obuću, a u toku je priprema sedišta koja će biti postavljena ovih dana na drvenoj površini.

 

Da podsetimo, u prvom prolećnom kolu fudbaleri Svrljiga su na igralištu Sportskog centra "Pastirište" remiziral isu sa Pukovcem rezultatom 1:1, a već u narednom kolu predstojećeg vikenda, na istom mestu gostovaće Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca.

Svrljig trenutno u okviru Zone Centar zauzima četvrtu poziciju sa skorom od osam pobeda i po četiri remija i poraza, a interesantno je napomenuti da ekipa trenutno ima podjednaki odnos datih i primljenih pogodaka (35:35),

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading