LIDER TEŠKOM MUKOM STIGAO DO BODOVA: Crvena zvezda pokazala da može da se nosi i sa najboljima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo je bilo na otvaranje prolećnog dela sezone.

LIDER TEŠKOM MUKOM STIGAO DO BODOVA: Crvena zvezda pokazala da može da se nosi i sa najboljima!

Foto: FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

Prethodnog vikenda, nakon gotovo puna četiri meseca nastavljeno je takmičenje u okviru Beogradske zone.

 

Jedan od najzanimljivijih duela prve prolećne runde odigran je u Malom Mokrom Lugu gde su se sastale ekipe domaće Crvene zvezde i lider jesenjeg dela šampionata PKB iz Padinske Skele.

Oko 150 ljubitelja fudbala prisustvovalo je ovom susretu i mogli su da vide izuzetno tvrdu utakmicu u kojoj je gost minimalnim rezultatom stigao do prvih prolećnih bodova. 

Jedini pogodak na susretu viđen je u uvodnim trenucima meča. Igrao se deseti minut kada je nakon auta Ognjanović glavom prosledio loptu ka Alenu Bajamiju, a ovome nije bilo teško da iz neposredne blizine razantnim udarcem zatrese mrežu golmana Ramadanija.

I pored rano primljenog gola, Ramadani je bio jedan od istaknutijih aktera susreta, s obzirom da je u više navrata spasao gol svoje ekipe.

Takođe treba napomenuti da su i domaćini imali svoje prilike tokom ovog susreta, ali je Prodanović na golu PKB-a bio nesavladiv.

- Beogradska zona. 16. kolo:

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) - PKB (Padinska Skela) 0:1 (0:1)

Stadion FK Crvena zvezda u Malom Mokrom Lugu

Gledalaca: 150

Strelac: Bajrami u 10. minutu za PKB

Žuti kartoni: Zeničanin, Anđelković, Mutavdžić, Jović, Popović (Crvena zvezda MML); Disić (PKB Padinska Skela)

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Ramadani, Zeničanin (Popović), Mašić, Đeri (Prlja), Anđelković, Teofilović, Mitić (Burovac, Vidović), Filipović, Đurić, Mutavdžić, Jović.

PKB (Padinska Skela): Prodanović, Disić, Kočijašević (Kostadinović), Drača, Maksimović, Turkalj (Marković), Obrenović, Bajrami (Purić), Ognjanović, Jovičin, Jurišić.

U narednoj 17. rundi Beogradske zone, lider ovog takmičenja PKB Padinska Skela dočekuje OFK Mladenovac, dok će ekipa iz Malog Mokrog Luga gostovati OFK Žarkovu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading