POMERAJU GRANICE: Klupski marketing radi fantastičan posao - Brodarac na "beogradskom moru" traži bodove protiv rivala iz Kumodraža! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi jedan od derbija beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

POMERAJU GRANICE: Klupski marketing radi fantastičan posao - Brodarac na "beogradskom moru" traži bodove protiv rivala iz Kumodraža! (VIDEO)

Foto: FK Brodarac

Od petka 17. do nedelj 19. marta na programu su mečevi trećeg kola prolećnog dela šampionata u okviru Srpske lige Beograd.

 

Na igralištu Sportskog centra Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u petak 17. marta sa početkom od 12 časova u borbu za prvenstvene bodove krenuće ekipe Torlaka iz Kumodraža i novobeogradski Brodarac.

U dosadašnjem delu nastavka takmičenja obe ekipe su ostvarile po jedan trijumf i to u prethodnoj takmičarskoj rundi, dok su u premijernim duelima fudbaleri Brodarca remizirali sa Prvom Iskrom iz Bariča (1:1), dok je Torlak iznenađujuće poražen od novobeogradskog Ušča minimalnim rezultatom 0:1.

Rukovodsto ekipe sa stadiona na Starom Sajmištu ovog proleća na specifičan način najavljuje svoje prvenstvene mečeve. Brodarac je imao sjajnu najavu meča protiv ekipe iz Bariča na kojoj bi joj pozavideli i mnogobrojni evropski klubovi, a klupski marketing je i ovoga puta pripremio sjajnu uvertiru pred predstojeći duel.

 

 

- Srpska liga Beograd, 18. kolo:

Torlak - Brodarac

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Datum: Petak, 17. mart

Početak: 12 časova

- Parovi 18. kola Srpske lige Beograd:

Budućnost Dobanovci - BASK TEK

OFK Beograd - Sinđelić

BSK Borča - Borac Lazarevac

Studentski grad - Zvezdara

Jedinstvo Surčin - Teleoptik

Zemun - Ušće Novi Beograd

Radnički Obrenovac - Prva Iskra Barič

Torlak - Brodarac

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading