SIMPATIZERI KLUBA OSTVARILI POBEDU: Bazom navijača i lokal patriotizmom do nove opreme za svoj tim!

Autor:

Sport

15.03.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MerkurXtip brine o klubovima nižih liga.

SIMPATIZERI KLUBA OSTVARILI POBEDU: Bazom navijača i lokal patriotizmom do nove opreme za svoj tim!

Foto: INFO Redakcija Delijski Vis

Proteklog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva sva četiri zonska ranga pod okriljem FS Regiona Istočne Srbije. Kompanija MerkurXtip iskoristila je priliku za vreme prolećne premijere da uruči sportsku opremu pobednicima glasanja.

Republika

Već je svima dobro poznato da MerkurXtip čini sve što je u njihovoj moći da dodatno popularizuje i pomogne klubove nižih liga. Pored emisija koja se redovno rade širom Srbije, pratioci instagram profila Merkura imaju priliku da svojim glasom donesu novu opremu klubovima. 

U proteklom periodu održano je glasanje za zonske rangove. Na terenu Delijskog Visa, člana Zone Centar upriličena je dodela sportske opreme od kompanije MerkurXtip. Tom prilikom je i ekipa Nebeskih Anđela, član Zone Centar takođe dobila opremu kao pobednik glasanja za njihovo prvenstvo.

Tom prilikom domaćin uručenja je izrazio veliko zadovoljstvo zbog nove opreme, takođe su poručili navijačima da im duguju veliku zahvalnost zbog pobede koju su ostvarili na instagram profilu MerkurXtip-a

Nebeski Anđeli u Zoni Jug posle prolećne premijere stoje na trećoj poziciji na tabeli, dok ekipa Delijskog Visa drži sedmo mesto Zone Centar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading