BELOCRKVANI U NALETU: Ekipa BAK-a protiv Potporanja nastavlja pohod ka Vojvođanskoj ligi!

Autor:

Sport

23.03.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nečija serija bez poraza će možda u subotu biti prekinuta.

BELOCRKVANI U NALETU: Ekipa BAK-a protiv Potporanja nastavlja pohod ka Vojvođanskoj ligi!

Foto: FK BAK Bela Crkva

U okviru 19. kola PFL-a Pančevo u jednm od subotnjih duela sastav iz Bele Crkve će ugostiti ekipu Potporanja. U prvom duelu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

Republika

Pred početak prolećnog dela prvenstva, ekipa BAK je bila na sedam bodova udaljenosti od lidera, a drugoplasirani Glogonj je imao četiri boda prednosti. Odličnim startom nastavka sezone i usled "kikseva" vodeća dva tima sada je situacija dosta drugačija.

Prvoplasirani tim iz Plandišta sa 40 bodova i dalje drži lidersku poziciju, BAK je na drugom mestu sa dva boda manje, dok je sastav iz Glogonja na trećoj poziciji sa 35 boda. 

Ekipa iz Bele Crkve je povodom predstojćeg duela poručila:

- Naš sledeći rival je posle slabijeg prvog dela sezone uspeo da se konsoliduje i sa par dobrih pojačanja krenuli su u dobrom poravcu. Reč je o ekipi koja ima veoma iskusne igrači i koja u Belu Crkvu dolazi da igra fudbal. Daćemo sve od sebe kako bi došli do željenog rezultata, a to su tri boda i nastavak pobedničkog niza. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i da ispunimo tribine! 

U subotuće u Belu Crkvu gostovali ekipa Potporanj koja je od start prolećnog dela krenula sa dosta boljim partijama. Posle podele bodova sa tada drugoplasiranim sastavom Glognja, vezali su dva trijumfa. Pobedili su Unireu na svom terenu i Slogu iz Banatskog Novog Sela u gostima. 

Dugogodišnji član PFL-a je jako loše odigrao prvi deo sezone, sada je uz određene promene ušao u "šestoj brzini" u prolećni deo i gostovanje u Beloj Crkvi će biti odličan pokazatelj koliko ekipa trenutno može.

BAK (Bela Crkva) - Potporanj

Subota, 25. mart od 15 časova

Stadion u Beloj Crkvi

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading