RADA KRIJE TEŠKU BOLEST?! Pevačica godinama ignoriše zdravstveni problem, beži od BOLNICE kao đavo od krsta!

Autor:

Zabava

23.03.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, Rada Manojlović već neko vreme ignoriše probleme s grlom.

RADA KRIJE TEŠKU BOLEST?! Pevačica godinama ignoriše zdravstveni problem, beži od BOLNICE kao đavo od krsta!

Foto: printscreen/Blic TV

Folk zvezda Rada Manojlović krije da je ozbiljno bolesna, zbog čega je morala da otkaže tezge, što se njoj nikada ranije nije dešavalo, već je radila čak i krvavih kolena ili sa zavojima nakon pada s bine prošlog leta u Vrnjačkoj Banji.

Kako Republika saznaje od izvora bliskog pevačici, ona već nekoliko godina ignoriše probleme s grlom, koji joj se sve učestalije vraćaju i pogoršavaju jer ih samo privremeno sanira, pa je sada rešila da uradi sve analize i suoči se s tim.

- Već dve ili tri godine Rada s vremena na vreme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni problem. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke - priča izvor blizak pevačici za naš portal i kaže da njoj nije svejedno zbog toga, ali da jednostavno nije stizala da se bavi zdravljem:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović ima zdravstveni problem

- I pre bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je terali da ide kod lekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda - navodi izvor za Republiku.

U prilog ovim tvrdnjama ide i činjenica da je Rada nakon dočeka 2020. već uhvaćena kako krije da je završila na infuziji, kada je, takođe, uzrok problema bilo grlo.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Rada Manojlović na infuziji

- Već su vas sve obavestili?! Strašno sam se razbolela - pravdala se tada Manojlovićka, pa pokušala da ubedi medije da je inače zdrava ko dren:

- Mislim da pet godina nisam bila bolesna, bar ne ovako. Lečim se, inhaliram, ali ništa ne može da mi otvori grlo. Lakše pevam nego što pričam!

Pošto je Rada nedavno sama obavestila javnost da je morala da primi infuziju pred nastup u inostranstvu, a brz oporavak kom se nadala bio je kratkog daha, njena sestra, a odnedavno i menadžerka, Marija Manojlović, poručila je za medije da se radi o prehladi, što je tek zabrinulo njene obožavaoce jer znaju da se Radmila nikada nije tako odnosila prema poslu.

Republika

Foto: printscreen

Rada Manojlović sestra Marija

- Rada je trenutno na lečenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, zato razumemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga mogu da savladaju. Hvala svima na brizi, mnogo joj znači - rekla je Marija za Republiku.

Iako se pevačica nedavno i sama obratila u lajvu na Instagramu, to je samo podgrejalo glasine da joj je zdravlje ozbiljno narušeno i da nema druge nego da se posveti lečenju.

- Jako sam bolesna, ne smem da pričam, ne smem da maknem, moram da ozdravim - poručila je Manojlovićka u kratkoj video-poruci kada je već otkazala nastupe.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Rada Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading