VOLKOV ZAPEVAO AFRIKI NA UVCE: Pevačica se uvijala pored fudbalera, slavili do jutra! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.06.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika ponovo uživa u ljubavi!

VOLKOV ZAPEVAO AFRIKI NA UVCE: Pevačica se uvijala pored fudbalera, slavili do jutra! (FOTO)

Foto: Instagram

Pevačica Sandra Afrika ponovo je obnovila vezu sa Vladimirom Volkovim, pa su zajedno noćas proslavili i njegov 37. rođendan, a u jednom trenutku fudbaler je uzeo mikrofon i zapevao.

Naime, Sandra se našla u centru skandala jer ju je Volkov čak dva puta prevario, zbog čega su raskidali. Međutim, sada su rešili da ponovo obnove svoju romansu i da pređu preko svih problema koje su jedno drugom stvarali.

Fudbaler je organizovao žurku u restoranu koji drži njegov prijatelj i kolega, Vujadin Savić. Proslavi je prisustvovalo 30 njegovih prijatelja, a među gostima bila je i Afrika, što je iznenadilo sve jer su njih dvoje pričali da nisu u vezi.

U jednom trenutku je on uzeo mikrofon od pevača Nenada Jovanovića i zapevao pesmu "Dozvola za ljubav" koju u originalu izvodi Dejan Matić.

Dozvola za ljubav nek mi bude oduzeta, kad sam je isterao iz mog sveta, zbog mene jednu ženu duša boli - pevao je Volkov svojoj devojci, dok je ona sve vreme igrala u izazovnoj haljini iz koje su joj ispadale bujne grudi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sandra Afrika i Vladimir Volkov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading