AMIDŽIĆEVA NOVA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS UŽIVO U EMISIJI: Gledaocima pale vilice, Ognjen gutao knedle! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.06.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović izmamila uzdahe!

AMIDŽIĆEVA NOVA DEVOJKA NAPRAVILA HAOS UŽIVO U EMISIJI: Gledaocima pale vilice, Ognjen gutao knedle! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi sa mlađom koleginicom Minom Naumović. Par je u početku svoju vezu krio od očiju javnosti, a otkako je voditelj svoje emocije priznao ekskluzivno za Republiku, sve oči su uprte u njih dvoje. 

Ono na šta javnost obraća posebnu pažnju jesu stajlinzi mlade Mine koja, evidentno, voli da se oblači provokativno iz emisije u emisiju koju vodi zajedno sa svojom izabranikom.

Tako se Mina sinoć u "Amidžiju" pojavila u beloj širokoj košulji ispod koje je imala samo donji veš, a komentari na društvenim mrežama samo su se nizali. Većina gledalaca ostala je bez teksta, međutim, svi su se pitali da li je košulju pozajmila od voditelja.

"Au, kako grmi ova Mina", "Da li je ovo Ognjenova košulja?", "Brutalne noge", "Svaka čast na izgledu", "Ima nešto ova mala", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Mina Naumović Amidži šou

Podsetimo, nakon što su u javnosti pojavila informacija da Amidžić uživa u novoj ljubavi, saznali smo da je upravo radi o njegovoj koleginici, što je on i priznao za naš portal, ali nije želeo previše da detaljiše.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je tada Ognjen za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading