TRUDNA VODITELJKA AMIDŽIJA SLETELA NA AERODROM: Ognjen odmah uleteo u auto sa novom devojkom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.05.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji popularne emisije "Amidži šou" iskoristili su slobodne dane za odmor!

TRUDNA VODITELJKA AMIDŽIJA SLETELA NA AERODROM: Ognjen odmah uleteo u auto sa novom devojkom! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tijana Stoisavljević

Ekipa emisije "Pararazzo lov" je i ovog vikenda bila na aerodromu "Nikola Tesla" i ispratila dolaske naših poznatih ličnosti iz inostranstva. Voditelj Ognjen Amidžić je stigao sa svojom devojkom Minom Naumović u Beograd, nakon što je proputovao više zemalja. Podsetimo, Ognjen i Mina su posetili Portugaliju, a potom su se odmarali u Crnoj Gori, ali i Bosni i Hercegovini. Mina i Ognjen nisu želeli da ih kamere usnime, pa su iste sekunde uleteli u auto prijatelja koji ih je čekao.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen i Mina uleteli u auto

Ipak, nisu mogli da se sakrinu od kamera gorepomenute emisije, koja je zabeležila njihov odlazak. Na aerodrom je stigla i Ognjenova koleginica Tijana Stoisavljević, koja je trudna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mihailo sačekao trudnu Tijanu

Tijanu je sačekao njen suprug fudbaler Mihailo Milutinović, koji joj je pomogao oko kofera i udodno smestio u auto. Podsetimo, Tijana je nedavno priznala da je trudna i da će zbog toga napustiti emisiju "Amidži šou". Sve ovo možete videti u prilogu u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading