PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG BAKŠIŠA: Sandra Afrika i Đani zaratili zbog 20.000 evra i DVA ZLATNA LANCA

Autor:

Zabava

05.06.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom sukobu bruji domaća javnost!

PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG BAKŠIŠA: Sandra Afrika i Đani zaratili zbog 20.000 evra i DVA ZLATNA LANCA

Foto: Republika

Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani okončali su svoje dugogodišnje prijateljstvo zbog novca od bakšiša koji su oboje zaradili na jednoj svadbi u dijaspori, a koji pevač nije hteo da podeli s njom na ravne časti, saznaje Kurir.

Oni su zaratili na krv i nož zbog iznosa od čak 20.000 evra, koji je trebalo da podele na dva jednaka dela, ali i dva zlatna lanca, od kojih je jedan trebalo da dobije Trajković, a drugi Afrika. Međutim, problem je nastao kad je Sandra shvatila da je Đani hteo da je prevari jer joj je dao samo 5.000 umesto 10.000 evra, dok zlato nije ni spomenuo.

Republika

Foto: Republika TV

Đani

- Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 evra. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 evra pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovek ih je darivao i sa dva zlatna lanca - po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vreme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 evra, dok joj lanac nije ni spomenuo - priča izvor i dodaje:

- Kad su muzičari rekli Sandri da ju je Đani slagao i uzeo više para za sebe, ali i da joj nije dao zlatni lanac, ona je pobesnela i odmah otišla do njega i počela da viče da je ološ i da treba da ga bude sramota da u tim godinama radi takve stvari i da se blamira. Đani se bio baš zbunio. Sav se zacrveneo od stida što je uhvaćen u laži. Pokušao je da se opravda, ali ga ona nije slušala. Od tada ga je blokirala i odlučila da s njim prekine kontakt. Užasno je razočarana i povređena - govori sagovornik gorepomenutog lista.

Republika

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Sandra je pre nekoliko dana potvrdila za da sa Đanijem ne priča i da zbog toga nije bila na svadbi njegovog sina, dok je Đani rekao da su u dobrim odnosima i da je on sa svima super. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading