ISTINA JE IZAŠLA NA VIDELO: Marko Dmitrović progovorio o sukobu sa Žoze Murinjom!

Autor:

Sport

05.06.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski čuvar mreže se oglasio na društvenim mrežama.

ISTINA JE IZAŠLA NA VIDELO: Marko Dmitrović progovorio o sukobu sa Žoze Murinjom!

Foto: Starsport

Marko Dmitrović

Golman Sevilje Marko Dmitrović oglasio se na društvenim mrežama povodom priča o sukobu sa Žozeom Murinjom posle finala Lige Evrope u Budimpešti. 

Podsećamo, temperamentni trener Rome imao je verbalni okršaj sa nekim sa klupe Sevilje pred kraj drugog produžetka, a čak je pokušao da se i fizički obračuna. Kasnije se pisalo da je sa bivšim srpskim reprezentativcem i Đoanom Đordanom imao "razmenu reči" u tunelu na putu ka svlačionicama.

- Što se tiče mog navodnog razgovora sa Žozeom Murinjom u finalu Lige Evrope protiv Rome, želim da razjasnim da je jedina stvar koja se dogodila bila ta da se Murinjo izvinio za ponašanje jednog od svojih pomoćnika za koga sam mislio da se svađao sa mnom. Ništa drugo se nije dogodilo. Oni koji me poznaju, znaju da nikada nikome nisam pretio i da sam uvek pokušavao da budem skromniji kako na terenu, tako i van njega - piše u saopštenju srpskog golmana koje je objavio na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading